ASKA: ALRID Træningsdag

Lørdag den 28. marts 2020

Træningsdag i ALRID disciplinerne lydighed og gangarter

ASKA inviterer til træningsdag i ALRID disciplinerne lydighed og gangarter d. 28. marts 2020.

Nu har ryttere chancen for at prøve ”Lydighed” og ”Gangarter”. I lydighed rides et program på en 20x40m bane, afhængigt af ens klasse og der skal vises forskellige øvelser, som volter, slangelinje, skråt igennem og overgange, i forskellige gangarter. Gangarter vises på 180 m ovalspor og der rides firgangsprogrammer afhængigt af hvilken klasse man rider. Der udbydes ikke femgangsprogrammer.

Træningsdagen er en oplagt mulighed for at teste hvor godt det er gået med vintertræningen, gøre sig nogle gode erfaringer med lydighedsprogrammer og gangartsvisning, få DI dommer karakterer og kommentarer med hjem til den videre træning, høre mere om ALRID og møde en masse søde ryttere og deres heste.

Klasser
Der udbydes følgende klasser: AL1, AL2, AL3 og AL4. Klasserne bliver dømt af DI Dommere.

Der rides efter gældende ALRID-reglement og FEIF Rules and Regulations med danske særregler. Se ALRID reglementet her. Vi hjælper gerne nye med at finde lydighedsprogrammer og tegninger til klasserne, bare skriv til arrangørernes mail. Gangartsklasserne er:
AL1: 4.1
AL2: 4.3
AL3: 4.5
AL4: 4.5

Særligt for AL1: brug den gældende skabelon til lydighed. Du skal sende dit program som en pdf senest d. 25. marts til marianne@erneberg.dk.

Tilmelding
Vi har plads til maximalt 45 deltagere efter først-til-mølle princip både for medlemmer og ikke medlemmer. Refundering ved påvisning af dyrlæge-/lægeerklæring. Ønsker man at sælge sin plads til en anden, skal det først tjekkes om der er venteliste, ved at kontakte arrangøren.

Tilmeldingsgebyr: 385 kr. pr. ekvipage + sportigebyr.

Program og praktisk info
Tjek-in foregår på dagen, tidspunkt bliver sendt ud via infobrev. Her forevises hestepas og vaccinationskort, og tro- og loveerklæring afleveres (findes her). Det er rytterens eget ansvar at overholde gældende vaccinationsregler. Deltagelse følger D-stævne vaccinationsregler og kræver D-rytterlicens for alle klasser. 

Minimum en uge før træningsdagen får du tilsendt tidsplan og øvrige praktiske informationer.

Publikum er meget velkommen.

I AL2 , AL3 og AL4 har man mulighed for at have en oplæser med på banen under lydighedsprogrammet.

Fold
Det er muligt at sætte fold op til din hest helt gratis. Medbring selv hegnsmaterialer. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar, og vi anbefaler, at I selv sørger for strøm til jeres folde.

Hjælpere
Alle der tilmelder sig træningsdagen vil få tildelt en mindre hjælpertjans. Uden hjælpere, ingen træningsdag!

Rosetter
Der vil være rosetter for hver klasse.
Mulighed for junior for sig i klasserne (under 15 år )
- Tilvalgt under tilmelding

Mulighed for foredrag
Efter sidste præmieoverrækkelse kan du blive til foredrag med DI-dommer Liv Malskær og Marie Louise Christiansen. Liv vil fortælle om guidelines indenfor sports bedømmelse, f.eks. hvad ligger til grund for karaktererne og hvad kigger dommerne efter. Marie Louise vil fortælle om guidelines indenfor lydighed , hvordan du kan forbedre dine karakterer og hvad hun som dommer kigger på .

Foredragene bliver også slået op som et særskilt arrangement på Sporti da publikum og andre interesseret kan deltage. 

Vi glæder os til en hyggelig træningsdag
Mvh ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil