Jörfi Hedeland; Åbent klubstævne

Lørdag den 11. april 2020

Vi glæder os til at byde velkommen til klubbens første stævne! Programmet for stævnet er noget anderledes og der er noget for enhver smag og interesse! Stævnet er for ALLE der har lyst til at bakke op om klubbens formål; at vedligeholde og opgradere DI´s baneanlæg på Hedeland. Stævnet er også for dig, der aldrig har startet stævne før. Tilskuere er naturligvis meget velkomne – har du lyst at give en hånd med, er du også meget velkommen til det😊

 • T8 (let töltklasse)
 • 4.5 (let 4-gang)
 • T5 (middel töltklasse)
 • 4.3 (middel 4-gang)
 • T4 (tölt for løse tøjler)
 • T3 (svær töltklasse)
 • 4.2 (svær 4-gang)
 • 5.2 (svær 5-gang)
 • 3-gang (valgfrie gangarter)
 • Børnetølt (under 11 år, trækker tilladt)
 • Øl-tølt

Alle klasser afvikles med max. 3 ekvipager på banen og alle rider på speakers kommando. Stævnet rides som et D-stævne (3 dommere) og tæller således ikke til ranglisten.

Der er ingen finaler, men der er rosetter til de 5 bedste i klassen. I 4.5 og T8 er der rosetter til de 3 bedste børn (under 11 år) og de 3 bedste juniorer (11-15 år). I børnetølt er der rosetter til alle😊 I øl-tølt er der rosetter til de 3 bedste.

Udover gangartsklasser udbydes også følgende klasser:

 • Sponsorklasse: højdespring
 • Sponsorklasse: lakridsbåndsløb
 • Øl-tølt som en perfekt afslutning på en hyggelig og sjov dag!
 • Hingsteshow

I hingsteshowet kan du vise din hingst frem for tilskuerne – lige i rette tid til den kommende bedækningssæson! Der afsættes 5-10 min. pr. hingst og du er velkommen til at medbringe din egen kommentator. Hvis ikke, skal du aflevere skriftlig speak i sekretariatet. Der er max. plads til 10 hingste i showet og der er ingen finale.

Som noget helt nyt tilbyder vi 2 sponsorklasser – højdespring og lakridsbåndsløb. Formålet med sponsorklasserne er, at alle der har lyst at deltage, selv på forhånd samler sponsorer ind for eget ridt. Sponsorerne kan være forældre, bedsteforældre, venner, børn, naboen eller nogle helt andre. Sponsorerne kan selv vælge hvor meget de vil bidrage med og for hvilken indsats. Se vedlagte beskrivelse af klasserne samt sponsorkort.

Formålet er naturligvis at få samlet flest mulige sponsorkroner ind til klubbens formål! Så hvor højt tror dine sponsorer egentlig du kan springe? Og hvor langt tror de på, du og din makker kan ride med lakridssnører i munden??? Der bliver ACTION på banen i de klasser, kan vi godt love!!!

Når du tilmelder dig én eller begge sponsorklasser, skal du udfylde sponsorkort med ALLE DEM der selvfølgelig ønsker at sponsorere hvor højt du kan springe eller hvor langt du og en makker kan ride side-by-side med lakridsbånd i munden. Det er i lakridsbåndsløbet muligt at tilmelde sig med en fast makker, men det er også muligt at få tildelt en makker på dagen.

Klassens højdespringer og bedste lakridsbånds-makkerpar kåres naturligvis. Det samme gør de ryttere med klassernes højeste sponsorat.

Startpris pr. ekvipage for medlemmer: 350 kr. og 450 kr. for ikke-medlemmer, hvilket inkluderer en tølt- og en gangartsklasse samt deltagelse i sponsorklasser og/eller børne- eller øl-tølt for samme ekvipage. Pris for deltagelse i børnetølt eller øl-tølt, når du ikke starter øvrige klasser er 150 kr.

Pris for at vise en hingst i hingsteshowet er 500 kr. (kræver ikke øvrigt startgebyr).

D-licens er påkrævet. Husk pas med gyldige vacciner. Tro- og love erklæring udfyldes i tilmeldingen. Efter tilmeldingsfrist d. 1.4.20 er det ikke muligt at lave ændringer. Framelding kan kun ske med lægeerklæring (rytter) eller dyrlægeattest (hesten).

Jörfi er en klub med aktive og medhjælpende medlemmer, så alle tilmeldte skal regne med at få fornøjelsen af at blive inviteret ind i det medhjælpende fællesskab😊

Under stævnet vil der være mulighed for at købe mad og drikke. Efter stævnet er slut, er du meget velkommen til at blive til mad og hygge – og nyde det dejlige påskevejr, som vi har bestilt til os😉 Vi spiser kartoffelsalat, griller pølser og brød og nyder en kold øl eller vand. Prisen for dette er 60 kr. og tilmelding er nødvendig.

Programmet (der kan forekomme ændringer) for stævnet bliver offentliggjort på Jörfi´s facebookside senest 7. april 2020 kl. 20, startlister offentliggøres senest dagen før stævnet.

Kontaktpersoner:

Vi glæder os til en hyggelig dag og til at møde jer alle😊

Arrangørens kontaktinfo

Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Stærkendevej 226 A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil