Tølt Clinic med Amalie San Pedro

Onsdag den 4. marts 2020

21 tilmeldte, 19 ledige pladser

Amalie Møller-San Pedro inviterer til Tølt Clinic.

TØLT I TEORI OG PRAKSIS! CLINIC OM TØLT!

Hvad er tølt egentlig? Hvad er forskellen på travagtig tølt og pasagtig tølt? Hvornår tølter min hest rent? Hvordan lærer jeg min hest at tølte? Hvordan skal hesten bruge sin overlinje i tølt? Hvordan træner man selvbæring og holdbarhed?

Disse og mange flere spørgsmål vil vi gennemgå til Tølt clinic med Amalie Møller-San Pedro.

Først vil vi gennemgå teori og kigge på videoer, mens vi snakker om hestens mekanik, anatomi og tølten som gangart. Herefter vil vi gå ud på ridebanen og kigge på “en rigtig” 4-gænger, med tendens til trav og bagefter ”en rigtig” 5-gænger med tendens til pas.

Det vil ca vare 2-3 timer og du vil komme hjem med eget større forståelse for gangarten tølt samt øvelser til både din 4-gænger og din 5-gænger.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. Clinicen henvender sig til ryttere på alle niveauer og aldre, som ønsker en større indsigt i vores islandske hestes fantastiske tølt.

LIVET ER FOR KORT TIL GRISSEPAS OG TRAVTØLT!

Programmet kommer til at være:
18.00 – Teori
18.45 – Pause - Kaffe og kage
19.30 – Amalie viser teorien til hest i ridehal
21.00 – Tak for denne gang

Idom kommer til at danne rammerne for San Pedro Training´s arrangementer i de helt nye rammer, med lækkert stort kursuslokale og ridehal med tribuner.

Vi skal blive klogere og vi skal hygge os. Derfor vil der selvfølgelig blive serveret kaffe og kage i pausen.

"... Et super inspirerende kursus med en god og positiv tilgang til hestene :) stor ros til Amalie..." - Mette Bragenholt Uttrup Madsen

"...altid kompetent og kreativ undervisning, vi sætter pris på Amalies rare og imødekommende måde og være på" – Camilla Nielsen

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun blandt andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. Hun har redet finaler til Istølt, World Tølt, Danmarksmesterskaberne m.m. Amalie har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum.

Se mere til foredragsholder, Amalie på
www.sanpedro.dk
eller
https://www.youtube.com/watch?v=jbW292EsAoo&feature=youtu.be

Tilmeldingen er bindende – du er velkommen til at sælge pladsen til anden side.

Dato: D 4. marts

Sted: San Pedro Training
Idomlundvej 8, 7500 Holstebro

Pris: 400 kr. + sporti gebyr.

Tid: kl 18-21

Maks 40 deltagere!

Arrangørens kontaktinfo

San Pedro Training


Mødested/startsted

San Pedro Training
Idomlundvej 8
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil