Heklas miniput team

7. marts - 24. maj 2020

Så åbner vi for tilmeldingen til noget helt nyt i Hekla, nemlig et miniput team. Er du under 11 år, elsker den islandske hest, men savner sociale relationer sammen med andre islænderpiger/drenge, så er Heklas miniput team lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 14 på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er først og fremmest at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer og øge synligheden af de unge i den islandske hesteverden. Derfor sætter Heklas miniput team fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker at skabe udvikling hos den enkelte rytter. Det vil være Heklas Junior og Ungeteam der står for størstedelen af undervisningen, og det er vores hensigt at skabe en tilknytning til de piger der er på dette team. Udover dette vil der komme enkelte undervisere udefra, og miniput teamets deltagere vil blive mødt på det niveau de er på, således at der ikke er krav om dygtighed eller rutinerede rytter.

Det er hensigten at denne relation til de ¨store¨piger, skal hjælpe de mindre til at føle sig mere trygge til stævnerne og andre arrangementer.

Pris pr. deltager kr. 1.500 for perioden 1/8 2020 – 1/7 2021 som inkluderer:

  • Tøjpakke som endnu ikke er fastlagt
  • 5 samlinger fra august til juni, hvor de undervises af junior og ungeteamets medlemmer i ponnygames, spring, longering og alm afpudsning af stævneformen
  • Gæsteundervisning af Rikke Møller Nielsen
  • Socialt arrangement i december måned
  • Socialt samvær med andre børn der elsker heste

Derudover bliver der nogle sociale arrangementer mod egenbetaling samt fællesspisning, når der er undervisning, hvor forældrene skiftes til at medbringe mad.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af det helt nye tiltag i Hekla, Heklas miniput team. Vi glæder os til at se alle de glade børn der vil være med.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:
Helle Thing Andersen - hs@vendialandbrug.dk
Sanne Blirup - s.blirup@hotmail.com

 

Tilmelding kan ske fra d. 20/6 kl. 18.00 og frem til 01.08. 2019, eller når holdet er fyldt.

 

 

Vi har dog besluttet at vi vil starte op allerede her i foråret, med 2 samlinger d. 7/3 og d. 24/5 til 400 kr, for at komme i gang.

De børn der melder sig på dette, vil derfor få forhåndstilmelding til august, således de er sikret en plads på næste års team så frem de ønsker det.

Tilmeldingen til dette åbner d. 16/2 kl. 18.00 og slutter d. 1/3 eller når holdet er fyldt op.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Heklas Baneanlæg
Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil