Foredrag og Undervisning ved Karina Watson Olsen

5. - 7. juni 2020

Vi har den store fornøjelse at kunne tilbyde endnu et kursus med den dygtige underviser, forfatter, foredragsholder, dressurrytter og tidligere dressurdommer Karina Watson Olsen.

Kurset er åbent for ryttere på heste og ponyer. Karina har med stor succes siden 2007 også undervist og redet islandske heste, og ryttere på islandske heste vil derfor også have stor glæde og gavn af Karinas foredrag og undervisning.  

Karinas bøger "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden" er noget ganske særligt. Det er bøger, der vil forandre dit forhold til din hest, give dig endnu større glæde ved at ride og som vil give dig store resultater på kort tid. Karinas fantastiske historie, hendes mange års erfaringer og hendes indsigt og forståelse for hestens adfærd og sprog formidler hun kyndigt i sin måde at få rytteren til at kommunikere med hesten på, og som på forunderlig vis gør selv meget svære øvelser betydelig nemmere. Uanset hvilket niveau den rytter, hun underviser, er på er entusiasmen lige stor. Hun har en helt enestående evne til at møde hest og rytter præcis der, hvor de er, og til at være positiv konstruktiv omkring ekvipagen. Du kan glæde dig til masser af aha-oplevelser og effektive værktøjer til din fortsatte ridning af din hest også efter kurset.

Fredag d. 5.6. kl. 19-21 Foredrag: Dressur for Samhørighed, Smidighed og Styrke.

Lørdag og søndag d. 6..-7. juni er der Eneundervisning a´30 minutter i tidsrummet 9-16

Deltagerpris:
Foredrag fredag og undervisning lørdag og søndag kr. 1100,- inkl. leje af ride hus ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
Foredrag fredag kr. 150,- ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
Boks kan lejes. Kontakt arrangøren.

Arrangørens kontaktinfo

Susanne Kragelund Østergaard Hansen


Mødested/startsted

Sørkelvej 33, Truust
8882 Fårvang
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Undervisning lørdag og søndag foregår i ridehus på Fugelbækgaard, Sørkelvej 21, 8882 Fårvang.