Dagfari: Praktisk kåringsforedrag v/ Marit Jonsson

Søndag den 26. juni 2011

I forlængelse af vores februar foredrag med Marit Jonsson om kåringer, mødes vi søndag den 26/6 om eftermiddag og ser på nogle heste sammen med Marit. Det vil ikke være en kåringsbedømmelse af hesten, men snare en praktisk undervisning i hvad kåringsdommeren ser på, når de ser på en hest. Vi starter kl. 14 og foredraget vil vare ca. 2 timer.

Har du lyst til at medbringe din egen hest, er du meget velkommen. Maks antal tilmeldte heste er 4, er der tid til flere låner vi fra Stald Odderholms pensionærer. Tilmelding med hest er efter først til møllen princippet.

Tid: Søndag, den 26. juni kl. 14 – ca. kl. 16

Sted: Stald Odderholm, Odderdamsvej 2, 3400 Hillerød

Pris: Dagfari medlemmer 50 kr. Ikke medlemmer 75 kr.

Dagfari byder på kaffe og kage.

Tilmelding gennem Sporti. Sidste frist onsdag den 19. juni 2011

Man er også velkommen til at komme uden tilmelding og betale ved døren, men Dagfari vil tage stilling til om foredraget skal gennemføres ud fra antallet af tilmeldte gennem Sporti. Det vil fremgå af Sporti og hjemmesiden, såfremt foredraget aflyses.

Deltagergebyret refunderes desværre ikke, hvis man er forhindret i at deltage. Dog refunderes deltagergebyret, hvis foredraget aflyses. Sporti gebyret refunderes ikke.

Da foredraget foregår udendørs vil det blive aflyst i tilfælde af dårligt vejr. En eventuel aflysning vil fremgå af hjemmesiden og sendes ud per mail til de der har tilmeldt sig over Sporti.

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Stald Odderholm
Odderdamsvej 2
3400 Hillerød
Danmark Vis på kort Navigér hertil