Geysir Masters BCD-stævne. Åbent klubstævne

Lørdag den 19. september 2020

80 tilmeldte

Tilmelding for ikke-medlemmer åbner 21.8. kl.20

Geysirklubben inviterer til åbent en-dagsstævne på Hedeland. Det afvikles på 250 m bane på DIs Islandshestecenter Hedeland.

Covid-19 og stævneafholdelsesregler!

Allerførst skal vi når vi afholder stævnet være opmærksom på at vi ikke smitter hinanden. Så derfor bliver der ingen telt, mad, kaffe, øl, vand, stole. Intet salg. I tager selv madkurv, stol/tæppe og håndsprit/vådservietter med hjemmefra og husk at holde afstand når I slår jer ned. Alt hvad I kommer med, tager I med hjem igen inkl. Jeres affald. Dder vil ikke være skraldespande. Toiletterne vil være udstyret med sprit – og man sørger selv for at spritte af før toiletbesøg. Der vil være papirservietter til hænderne.

Roset- og Plaquetteuddelingen foregår ved at rytteren selv henter ved sekretariatet. Og da der ikke bliver fælles overrækkelse, må man gerne køre hjem når man har redet sin sidste klasse.

Forsamlingsforbuddet er på 100 personer. – det gælder altså både ryttere, officials, TD’er, dommere, stævnearrangører, stævnepersonale, etc. Vi ved det er kedeligt, men ingen tilskuere denne gang. Vi passer på hinanden.

 

STÆVNET ER ET BCD - ÉNDAGS KVALIFIKATIONSSTÆVNE

- dvs. der rides udtagelser, ingen finaler. Der er rosetter til de seks bedst placerede i hver klasse, som afhentes af rytteren ved sekretariatet, det samme for Geysir Masters plaquetter.

Der rides efter det på dagen gældende reglement og regler for rytterlicens (se www.islandshest.dk)

Stævnet har DRL B- og C-status.

Der vil være to-fire ryttere på banen ad gangen i alle klasser. I alt 140 starter (1 klasse = 1 start) - Medlemmer af Geysir er forud for tilmeldingsstart reserveret pladser – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre.

140 starter i følgende otte klasser

  • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
  • C-klasser (DRL):T.5, 4.3
  • D-klasser: T8, 4.5

Til højst placerede Geysirklubmedlem i hver klasse, vil der være en ærefuld klub-plaquette - så skynd dig og meld dig ind i klubben – der er også andre fordele - du deltager i stævnet til reduceret pris, vi har gode klubarrangementer, du får adgang til at bruge spring- og ovalbaneanlægget på Geysirsletten, fællesture, etc.

Klasser med mindre end seks tilmeldte aflyses, og deltagerne tilbydes at starte i andre klasser eller får startgebyret returneret. Vi prøver, hvis tiden tillader det, at afvikle selvstændige J/U klasser.

Dommerteam

Hanne Bjerre, Sanne Weber Andresen, Line K. Jeppesen, Tenna Lund, Lise Galskov og Stine Nielsen.

Stævnestart
Stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.30. Der er tjek ind kl. 7-9. Vejledende tidsprogram vil komme efter sidste tilmelding, men vi forventer at være færdige ved 18-tiden. Kommer du uden for tidsrummet henvendelse i sekretariatet med hestepas og vacc.-papirer, inden hesten læsses af.


Pris for deltagelse i tölt- og/eller gangartsklasse

  • Grundgebyr 200,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 150,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 100,- pr. start
  • Husk at alle skal have gyldigt DI-rytterlicens

 

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Det er rytternes ansvar de ved tilmelding har gyldig rytterlicens og gyldigt vaccinationskort jf. vaccinationsreglerne. Vær opmærksom på, at man ikke kan komme til start, hvis tingene ikke er i orden.

 

Hingstefold, ingen bokse
Det vil ikke være muligt at leje bokse. Kommer du med hingst, kan vi tilbyde fold, med tom nabofold.

Hjælp til stævneafholdelse

Alle deltagere skal være villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – Har du ønsker om en speciel tjans så skriv det i kommentarfeltet når du tilmelder dig. Vi er fælles om at få et godt stævne. Hjælperliste offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen

Se efter medhjælperlisten, som kommer i forbindelse med programmet og vær klar til din tjans til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet. Stævneleder Annie Rasch, tlf. 26195750. Spørgsmål sendes til  annie_rasch@hotmail.com

 

Medbring jeres egen stol, mad og service
Pga. Covid-19 situationen og for at mindske smitterisikoen er der ingen telt, ingen salg af mad og drikke og ingen stole. Tag madpakke, drikkelse, kaffe, stol/tæppe med og slå jer ned med god afstand.

 

Program og starter
Program offentliggøres på www.geysirnyt.dk sidst i ugen op til stævnestart. Startlister offentliggøres senest en time før starter, og opslås på stævnepladsen lørdag morgen, hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op! Såkaldte flyvende starter.

Venteliste og afbud
Startgebyr refunderes ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 11. september, herefter koster det 100,- pr. ændring.

Vi glæder os til at se jer på DI’s anlæg Hedeland. på gensyn til et hyggeligt stævne.
Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil