Hekla: Råbjerg Miletur

19. - 20. september 2020

Heklas årlige Råbjerg mile tur.

Weekendtur 19. og 20. sep.  eller 1 dags ridetur 19. sep. 2020.

Mødested: Gårdbogård, Gårdbovej 300, 9982 Ålbæk

Overnatning: Spejderlejren Drengeborg, Blåbærvej 69, 9982 Ålbæk

Vi rider lørdag kl. 10.00 i mindre hold i det fantastisk flotte område. En kort formiddagspause undervejs med en lille forfriskning. Der er middagspause ca. kl. 13 på P-pladsen ved Råbjerg Mile, hvor der serveres sandwich til frokost. Om eftermiddagen holder vi pause, hvor der serveres varm kakao og hjemmebagt kage.

Hestene overnatter på Gårdbogård. Man skal selv medbringe hegnsmateriale og lave mindre fold. Der er hø/græs til hestene. Andet foder medbringer man selv.

Om aftenen er der lækkert mad, fest, hygge og overnatning på Drengeborg. Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes til rimelige priser. Sengetøj/linned medbringes.

Søndag morgen er der morgenmad og oprydning på Drengeborg. Kl. 10 er der en mindre ridetur i roligt tempo. Der afsluttes ved middagstid.

Længere tur:
Ønsker man at forlænge rideturen lørdag lidt, og få en lille strandtur med, er det også muligt. Vær dog obs på, at denne tur starter lørdag kl. 9.30 og det skal oplyses ved tilmelding.

Kortere tur:
Hvis man ønsker en kortere ridetur lørdag, er det muligt at starte med frokost kl. 13 på P-plads ved milen, og herefter ride med på turen hjemad. Vi er behjælpelige med at få hentet bil/trailer efter rideturen, hvis der er behov for det.

Priser:
Prisen for ridetur med fuld forplejning, overnatning inkl. aftensmad og morgenmad er kr. 425 for Hekla-medlemmer og kr. 500 for ikke-medlemmer.

Prisen for ridetur alene (inkl. forplejning) er kr. 175 for Hekla-medlemmer og kr. 200 for ikke-medlemmer.

Andet:
Det er muligt at ankomme fredag – efter aftale – Det koster ekstra kr. 75 inkl. Morgenmad. Hvis man ønsker aftensmad fredag, skal det selv medbringes, eller man kan bestille Tapas (ved tilmeldingen) til kr. 130. Alle priser er ekskl. Sportiadministrationsgebyr.

Turen er for stambogsførte islandske heste (rødt eller sort pas). Sørg for at hesten er i form til den tur, der vælges…

Tilmelding åbner 15.03.2020 og slutter 06.09.2020. Tilmelding er bindende.

Spørgsmål til ovenstående: Kontakt Gitte Gudiksen, tlf. 6073 9407 eller på mail gittegudiksen@hotmail.com.

Mødested/startsted

Gårdbogård
Gårdbovej 300
9982 Ålbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil