Saga Svendborg: Pas-kursus med Siggi Oskarsson

Lørdag den 4. april 2020

Har du lyst til at ride 5-gangsklasser, A-flok eller pasklasser? Og er du lidt usikker på, hvordan du skal komme i gang med at ride pas eller med at lægge dit program, så det passer til din hest? Eller vil du i det hele taget bare gerne have undervisning?

Siggi Oskarsson kan undervise på alle niveauer, og er uddannet Gædingakeppni-dommer, så han kan også hjælpe med programlægning til Gædingakeppni-klasser og træningen frem imod stævnerne.

Siggi har selv deltaget på både det danske, tyske og islandske landshold, og vundet medaljer til Nordisk Mesterskab, er mange gange dansk mester og er flere gange kåret som årets pasrytter og årets Gædingakeppnirytter.

Max. 12 ryttere. Når vi kender deltagerantallet, vil vi afgøre, om man rider én gang i løbet af dagen, eller om der bliver tid til at alle rider både formiddag og eftermiddag.

Pris:
kr. 700 for medlemmer af Saga Svendborg
kr. 800 for ikke-medlemmer

Tilmeldingen åbner den 12. marts kl. 20:00.
Sidste tilmelding er den 29. marts kl. 22:00.

Vi overvejer at tilbyde kurset som et weekend kursus over både lørdag og søndag. Hvis du er interesseret i at det afholdes som et weekendkursus, kan du skrive det i bemærkningerne. Så tager vi kontakt til dig, hvis det bliver aktuelt.

Arrangørens kontaktinfo

Saga Svendborg


Mødested/startsted

Saga Svendborg
Tipsvænget 19
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil