Asgårds Juniorlejr

4. - 9. juli 2020

Vi har virkelig brug for noget at glæde os til og se frem til i denne tid - og skulle det ske at situationen ikke har normaliseret sig endnu, så aflyser vi naturligvis og I får pengene retur.

Men SÅ er der juniorlejr med islandske heste. Det bliver de fedeste dage i det bedste selskab og vi har et super program klar til jer med rigtig mange sjove og hyggelige ting. Det er en juniorlejr med fokus på hestene, naturen og den helt specielle hyggelige juniorlejrstemning.

Hvornår?
Lørdag 4. juli til torsdag den 9. juli 2020, med ankomst lørdag eftermiddag.

Hvad skal vi?
Vi skal alle mulige forskellige dejlige ting. Vi skal f.eks. arbejde fra jorden, have undervisning, bade, lave ponygames, springe, teoriundervisning, strigle, nusse føl, lave opvisning, spise slik og bålmad og naturligvis ride på gode skovture og langtur med madpakker og allervigtigst bare hygge sammen og med hestene.

Hvem er du?
Du er bare den, der elsker vores islandske heste. Aldersgrænsen er ca 11-16 år, men det er vigtigst, at du er selvhjulpen, dvs. du selv kan hente hest, sadle op og ride. Du skal medbringe egen hest, som kan gå på stor fællesfold med græs eller seperatfold (+200 kr til foder). Du sover i medbragt telt - og vi hjælper naturligvis med at fordele jer i teltene.

Hvem er vi?
Vi hedder Anja og Ene. Vi har en kæmpe passion for heste og har stor og bred erfaring med ridning, hestehold, konkurrence, avl og undervisning og har mange års erfaring som arrangører af juniorlejr. I vil derfor møde os som engagerede, glade og kompetente lejrværter. Vi glæder os til at dele denne hestepassion med jer til sommer i de naturskønne omgivelser ved Bryrup.

Pris for 5 dages fantastisk ridelejr:  1800 kr ekskl. Sporti gebyr.

Vi glæder os til at se jer.

Arrangørens kontaktinfo

Asgård Islandsheste


Mødested/startsted

Høje Sejetvej 3
8654 Bryrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil