Skeifa Svendborg: Kursus med Rasmus Møller

Lørdag den 6. juni 2020

10 tilmeldte

I Skeifa Svendborg har vi fået en fantastisk mulighed for at kunne tilbyde undervisning med Rasmus Møller. Vi inviterer til endagskursus d. 6. juni 2020 på Tankefuldbanen.

Rasmus har været omgivet af heste hele sit liv. Rasmus arbejder ud fra den overbevisning, at hesten først og fremmest skal være godt tilpas og have lyst til at arbejde, ellers yder den ikke sit optimale. Derfor er det vigtigt at have realistiske forventninger til hesten og undgå at presse den til noget, den ikke har forudsætninger for. Rasmus stiller dog samtidig høje krav til sig selv. Han er altid fokuseret på at forbedre sig som rytter og synes aldrig selv, det han gør, er godt nok. Han holder altid øjne og øre åbne, så han kan lære af andre ryttere, og han får blandt andet inspiration og vejledning fra Guðmundur Björgvinsson, Fredrik Rydström og Eyjólfur Ísólfsson, som har været cheftræner på Hólar i over 15 år.

Selvom Rasmus er en sindig nordjyde, er han også et konkurrencemenneske, og hans store drøm er at blive verdensmester i 5-gang. Derudover er hans passion kåringshestene, og han håber, han kan vise mange af de allerbedste danskavlede heste på kåringsbanerne de kommende år.

Kurset afholdes på Tankefuldbanen i Skeifa Svendborg, hvor der er mulighed for at ride på ovalbanen, passporet og på collection ring (dressurbanen).

Om formiddagen rides der to og to i 40 min, og om eftermiddagen rides der alene i 20 min. Efter ønske vil det være muligt at ride alene i 40 min, skriv dette i kommentaren ved tilmelding.

Maks deltager antal er 10 rytter.

Prisen er: 800 kr. pr. deltager  Det er muligt at købe sandwich og vand til frokost (vælg her: https://boulangerie.dk/), 70kr. I frokostpausen er der også mulighed for at stille spørgsmål.  

Selvfølgelig tages der forbehold for alle Corona retningslinjer, disse sendes ud til deltagerene når vi nærmere os.

Efter d. 13/5 kl. 20.00 er tilmelding åben for alle. Sidste tilmelding er d. 20. maj 2020.

Vi glæder os til at se jer!

Spørgsmål rettes til Trine Winther: staevner.skeifasvendborg@gmail.com eller på 22532207.

Mødested/startsted

Tipsvænget 19
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil