Frami Tølt Cyber Cup

Fredag den 3. juli 2020

Frami Tølt Cyber Cup 2020

Koncept
Et virtuelt stævne hvor den enkelte rytter uploader en film med sit program. Programmet bedømmes ud fra filmen af 3 uddannede dommere efter FEIF Rules and Regulations. Vær opmærksom på at dette også betyder at udstyrsreglerne er gældende, men at der selvfølgelig ikke er mulighed for udstyrskontrol. Dommerne kan diskvalificere hvis de identificerer ulovligt udstyr på filmene.

Du optager dit program på en ovalbane under forhold der er i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens retningslinjer for socialt samvær.

Vi tilbyder i Frami at optage og producere filmen for dig = kontakt 28458583 for info /aftale  vedr.optagelse af film.

Videoerne vil blive uploadet af arrangøren som en playliste på Frami Info Gruppen på Facebook YouTube, hvor alle interesserede kan deltage som virtuelt publikum.

Følgende klasser udbydes:

Tølt-klasser

 • T3
 • T4
 • T5
 • T8

Der rides naturligvis med kun 1 rytter på banen, og der skal vises 1 omgang i hver opgavedel. Gangarterne vises i den rækkefølge som man ville ride til et rigtigt stævne. Er du i tvivl om rækkefølgen, kan den findes i FEIF Rules and Regulations.

Alle klasser er åbne for alle, men vi opfordrer til at man tilmelder sig den klasse man ville have tilmeldt sig forårets andre stævner.

Alle klasser har D-status, og der kræves derfor D-licens for at deltage.

Alle deltagere vil få tilsendt dommersedler med delkarakterer og kommentarer til deres program på mail

Resultaterne offentliggøres løbende på ticker.icetestng.com, og der kåres en top 5 når alle deltagere er bedømt.

Top 5 i hver klasse vil tilsendt en flot roset, er der point sammenfald  om 1ste pladsen vil dommere blive bedt om at rangere.

Der er plads til 100 starter og minimum 50

Dommere: Der  bliver senere offentliggjort den 3. dommers navn
Hanna Bjerre – Rikke Brandt -

Krav til filmen

 • Filmen skal være optaget med rolig hånd eller stativ fra midten af banen
 • Der må ikke være klippet i filmen
 • Der må ikke være musik
 • Filmen skal være i god kvalitet
 • Der skal filmes i liggende format
 • Du skal ikke zoome ind og ud undervejs, det går det sværere for dommerne. Find et passende zoom-niveau fra starten og brug det under hele optagelsen. Der skal ikke zoomes for langt ind, da det gør det svært for dommerne at bedømme hvor på banen du er.
 • Der skal optages i HD-format (min. 720p)

Husk at en god film gør det lettere for dommerne at give en korrekt og fair bedømmelse. Sørg for at der står så få ting i vejen som muligt og at du rider alene på banen. Rider du på en bane med faste dommerhuse, så sørg for at komme så hurtigt fri af stolperne som muligt, så de ikke dækker for øgninger, nedtagninger, overgange osv. Hvis muligt vælg en ovalbane uden faste dommerhuse.

Filmen sendes til frami.rideklub@gmail.com via https://wetransfer.com/. I beskedfeltet skriver du dit navn, hestens navn og klasse. Når du deltager i stævnet, giver du samtidig tilladelse til at din film må uploades på Youtube af arrangøren, deles på Frami Islænder info Facebook-gruppe, samt i begivenheder tilknyttet stævnet.

Tilmelding
Tilmeldingen foregår på SPORTI – tilmeldingen åbner søndag d. 17. maj kl. 18.00.
Sidste frist er tirsdag  d. 30. juni 2020  kl. 23.59.
Prisen er 125 kr. pr. klasse. + 25 hvis du ikke er medlem af FRAMI + SPORTI-gebyr.
Tilmelding er bindende, og når man har tilmeldt en film, kan man ikke skifte den ud senere.

Yderligere information
Har du spørgsmål til tilmelding eller stævnets afvikling kan du kontakte : frami.rideklub@gmail.com / mobil Generelle spørgsmål 28 45 85 83 / teknisk support 28 78 27 18

Arrangørens kontaktinfo

Islænderklubben FramiSe arrangørklubben på SPORTI

Frami

Mødested/startsted

#BLIVHJEMME
6052 Viuf
Danmark Vis på kort Navigér hertil