Heklas Junior- og Ungeteam sæson 2020/2021

1. august 2020 - 30. juni 2021

Så åbner vi for tilmeldingen til det eftertragtede Junior- og Ungeteam i Hekla, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup. Er du mellem 11-21 år, elsker den islandske hest, men savner sociale relationer sammen med andre islænderpiger/drenge, så er Heklas Junior- og Ungeteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 20 på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Der laves ikke to team, men et team som alle mødes samtidigt. Vi har været så heldige at finde to faste undervisere der minder meget om hinanden, Derved rider man den ene gange ved Camilla Jørgensen og næste gang ved Mathilde Kongerslev. Når der er gæsteundervisere har vi fået muligheden for, at samle dem to og to så vi også alle er samlet disse dage, dog med undtagelse af Jón Stenild her bliver det over to dage.

Formålet med teamet er først og fremmest at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer  og  øge synligheden af de unge i den islandske hesteverden. Derfor sætter Heklas Junior- og Ungeteam fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker  at skabe udvikling hos den enkelte rytter.

Projektforløbet forventes at koste omkring kr. 125.000 – 130.000 pr. år Vi er derfor meget afhængige af hjælp fra lokale virksomheder, hvilket er årsagen til, at vi forventer en del hjælp og opbakning fra både dig og forældre, når der er mulighed for at tjene penge til teamet. Dette kan dreje sig om 3-4 større arrangementer, hvor vi hjælper til. Derudover vil vi gerne, at du selv deltager i arbejdet med at finde sponsorer til teamet.

Pris pr. deltager kr. 2.500, som inkluderer:

  • Tøjpakke
  • 6x40 minutters individuel undervisning af Camilla Jørgensen fra Stutteri Hyldsbæk og Mathilde Kongerslev, ansat ved Eques
  • Gæsteundervisning af Steffi og Rune Svendsen, Teland to gange
  • Gæsteundervisning af Jon Stenild, Langtved Heste
  • Gæsteundervisning af Pernille Lyager
  • Gæsteundervisning af Rikke Schöllhammer Wolff
  • Gæsteunderviser Malene Mellergaard, dressurundervisning
  • Socialt arrangement i december måned
  • Afslutningstur med overnatning i Blokhus sammen med vores miniput team

Derudover bliver der nogle sociale arrangementer mod egenbetaling, samt fællesspisning, hver gang der er undervisning, hvor forældre skiftes til at medbringe mad.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af det eftertragtede Junior- og Ungeteam i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:
Helle Thing Andersen - hs@vendialandbrug.dk
Hanne Høgh – hawkwn0907@gmail.com

Tilmelding kan ske frem til 01.08. 2020, eller når holdet er fyldt.

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil