Gandur: Undervisning med Dennis Hedebo Johansen

Onsdag den 1. juli 2020

Dennis rider på Topplan og er fast inventar på det Danske landshold, driver til daglig stutteri Almindingen på Langeland og har Stor erfaring i undervisning af heste og rytter på alle niveauer, med forskellige ambitioner.

På Almindingen arbejdes der med heste i alle aldre og på alle niveauer. Lige fra ungheste, skovtursheste til top konkurrence og kårings heste.

Dennis har i mange år levet af at træne heste og er tidligere danmarksmester i T.2, 4.1 og 5,1 og har været på landsholdet 9 gange med 5 forskellige heste. Og altid som minimum i top10 til NM og VM.

Mangler du hjælp eller inspiration til træningen, om enden du rider i skoven eller er konkurrence rytter, er her bestemt en fantastisk mulighed for at nå dine mål og blive klædt på til sæsonen.

  • Der er plads til i alt 8 deltager - Dog minimum 6, for at vi kan gennemføre kurset.
  • Der rides på ovalbanen i skærup, damkjærvej 4 7080 Børkop.. 
  • Dog forbeholder klubben sig ret til at flytte kurset til ridehus i Egtved hvis vejret ikke arter sig til at vi kan være ude.. Hvis dette bliver nødvendigt betales der 45,- for brug af ridehus som betales via. Mobilpay på selve kursus dagen (du betaler kun ved deltagelse – må du af en eller anden årsag melde fra, betaler du ikke for ridehuset – undervisnings gebyr tilbagebetales ikke). Ved Banen er der mulighed for at benytte de opsatte folde ved banen, mens du venter..
  • Der er ride tider fra kl. 16.00
  • Tidsplanen ligges på Gandurs facebook Side
  • Ønsker til ridetid kan skrives i bemærkninger og vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker.

Pris 350,- = 30 min. Undervisning.

Vi har naturligvis kage og kaffe på menuen under hele kurset.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Damkjærvej 4
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil