Weekend ridekursus med Hólarstuderende Kathrine V.

4. - 5. juli 2020

6 tilmeldte

Weekend ride kursus d. 4 – 5 juli med Hólar studerende, Kathrine Vittrup.

Kurset består af 4 gange undervisning (2 * eneundervisning og 2 * hold undervisning, med 4 personer på hvert hold) samt teori. Som en del af teorien vil jeg bl.a vise på hesteryg, hvordan forskellige øvelser skal rides.

Kurset vil tage udgangspunkt i de metoder, som der undervises i og benyttes på Hólar. Her vil der specielt blive undervist ud fra Knapamerki bøgerne, som er baseret på Hólars undervisningsmetoder.
Målet med kurset er at forbedre deltagerne som rytter og træner, hvor man tager hjem med ny viden og inspiration til den fremadrettede træning. Kurset er for ryttere på alle niveauer. Ryttere med begrænset erfaring, som ønske at starte ”korrekt” op, samt mere erfarne ryttere, som ønsker at forbedre sin ridning og udvide sine træningsmetoder. Dette kan evt. være med henblik på stævneforberedelse.
Jeg vil som underviser have fokus på rytterens indvirkning på den pågældende hest, og med det forbedre hest og rytter som helhed. Her vil der blive lagt vægt på rytterens hjælpere, og hvordan man kan forbedre disse.

Lidt om mig
Jeg hedder Kathrine Vittrup og er 23 år.

Jeg har de sidste 3 år opholdt mig på Island, hvor jeg i øjeblikket er i gang med min bachelor på universitetet Holar. Jeg er i gang med det andet år på uddannelsen, og jeg vil efter et år være udlært berider og instruktør. På 2. året er der fokus på at forbedre eleverne som undervisere, hvor dette kursus er den afsluttende del af dette fag. En lille del af kurset vil blive optaget pð video og sendt til Hólar.

Inden jeg startede på Holar, arbejdede jeg halvandet år hos tidligere kårings dommer Sigbjörn Björnsson, på hans stutteri Lundar. Her bestod min dagligdag af at træne og tilride heste. Sidste sommer arbejdede jeg med træning af den islandske hest hos Víðar Ingólfsson på stutteriet Kvíarhóll.
Jeg har siden marts arbejdet hos Þórarinn Eymundsson í hans stald, Hestklettur.

Jeg har selv en del stævne erfaring med bla. Deltagelse til Landsmót, to gange til Íslandsmót og finaleplads til Fjörðugsmót.

Pris inkl. frokost begge dage: 700 kr ekskl. SPORTI administrationsgebyr

Kurset afholdes på Ægirs bane på Hjortdalvej 369, 9460 Brovst.

Der er mulighed for at sætte fold op.

Arrangørens kontaktinfo

Kathrine Vittrup


Mødested/startsted

Hjortdalvej 369
9460 Brovst
Danmark Vis på kort Navigér hertil