Heklas miniput team 2020-2021

1. august 2020 - 1. juli 2021

Så åbner vi for tilmeldingen til Heklas Miniputteam. Er du under 11 år, elsker heste, men savner sociale relationer sammen med andre ridepiger/drenge, så er Heklas miniputteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 20 børn på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er først og fremmest at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer. Derfor sætter Heklas miniputteam fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker at skabe personlig udvikling hos den enkelte rytter. Det vil være Heklas Junior- og Ungeteam der står for en del af undervisningen og hjælper børnene til de forskellige arrangementer. Det er vores hensigt at skabe en tilknytning til de piger der er på dette team. Udover dette vil der komme enkelte undervisere udefra, og miniputteamets deltagere vil blive mødt på det niveau de er på, således at der ikke er krav om dygtighed eller rutinerede rytter.

Det er hensigten at denne relation til de ’’store piger’’, skal hjælpe de mindre til at føle sig mere trygge til stævnerne og andre arrangementer.

Pris pr. deltager kr. 1.500 (eksklusiv gebyr til Sporti) for perioden 1/8 2020 – 1/7 2021 som inkluderer:
Tøjpakke

Arrangementer:

23. august 2020: Opstart med ringridning og hyggeligt samvær.
Dette arrangement kommer til at foregå Vester Halne Vej 78, 9430 Vadum. Som udgangspunkt er vi udendørs, men ved dårligt vejr, rykker vi ind i ridehallen. Hekla sørger for snobrød og pølser

4. oktober 2020: Miniputstævne (for egen regning)
Heklas Juniorteam afholder stævne for miniputterne på Hjallerup Rideklub.

28. november 2020: Biograftur til Hjallerup Kino
Vi aftaler senere hvilken film der vises og hvornår vi mødes. Hekla giver pizza efter filmen.

13. december 2020: Julehygge og undervisning.
Der vil være undervisning af juniorteamet og efterfølgende æbleskiver… og hvem ved, måske kommer julemanden forbi

30. januar 2021: Undervisning ved gæsteunderviser
Camilla Jørgensen underviser teamet. Tid og sted bliver oplyst senere.

13. februar 2021: Fastelavnsstævne (for egen regning)
Hekla afholder fastelavnsstævne på Hjallerup Rideklub, hvor der er rig mulighed for at prøve kræfter med stævne på en indendørs, aflukket bane.

6. marts 2021: Trafikskole på hest
Dette arrangement vil foregå i Hjallerup med afgang fra Heklas baner. Børnene lærer om grundlæggende principper for at færdes på hest i trafikken. Juniorteamet hjælper til.

17. april 2021: Dyrskue
Pimp Your Pony og få den bedømt – vind flotte præmier. Tid og sted bliver meldt ud senere. En dag med hyggeligt samvær for både børn og heste.

12.-13. juni 2021: Ridelejr i Blokhus – fælles afslutningstur med juniorteamet
Hestene vil være opstaldet på fold på Pirupshvarre Ridecenter, Dahl Iversensvej 10, 9492 Blokhus. Vi overnatter på Blokhus Feriecenter, hvor der er mulighed for at bade i svømmeland – så medbring badetøj. Turen er uden forældre, men der er en masse kompetente voksne med, så alle får en god tur.

Datoerne er med forbehold for ændringer.

Derudover bliver der fællesspisning til nogle arrangementer, hvor I forældre skiftes til at medbringe mad.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af Heklas miniputteam. Vi glæder os til at se alle de glade børn der vil være med.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:
Helle Thing Andersen - hs@vendialandbrug.dk
Pernille Hurup – pernillehurup89@gmail.com

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil