Riderute Nordfyn: Æbelø med overnatning

24. - 25. juli 2020

Så er det tid til vores første tur med overnatning. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Lindøhoved d. 24/7 kl. 17, hvor trailerne parkeres og hestene installeres i en lille paddock et stykke nede af vejen, hvor der også er teltplads, bålsted og shelter. Når alle er kommet på plads, så spiser vi fælles aftensmad over bål. Herefter er der lidt tid til at opsætte telt mm (der er plads til ca 6 personer i shelteren, resten skal medbringe telt). Så slutter vi aftenen af med bålhygge og snobrød.

Næsten morgen spiser vi fælles morgenmad, hvorefter der er afgang til Æbelø gennem vandet via Æbeløholm kl. 7.30.

Vi sørger for drikkelsen til morgenmaden, men drikkelse til aftensmad og derudover medbringes selv.

Turen er tænkt som en familietur for hele familien, derfor rider/trækker vi i skridt på hele turen, så familie/venner kan følge med.

Turen varer ca 3-4 timer med indlagte pauser undervejs.

Når vi kommer tilbage, så pakkes der sammen og ryddes op efter os.

Vi glæder os til en helt fantastisk tur sammen med vores fantastiske medlemmer.

Der er plads til 30 personer på turen/til overnatning. Prisen på 125 kr. pr. person indeholder aftensmad og morgenmad, samt overnatning på pladsen. Der medbringes selv telt, vandspande og stråfoder til hestene.

Der er plads til 10 heste på turen og hver hest skal tilmeldes udover den personlige tilmelding. Prisen er 25 kr. pr. hest. Det er IKKE muligt kun at tilmelde sig selve rideturen. Der må kun være 10 heste på Æbelø og derfor kan der ikke tilmeldes flere.

Arrangørens kontaktinfo

Riderute NordfynSe arrangørklubben på SPORTI

Riderute Nordfyn

Mødested/startsted

Parkeringspladsen for enden af Lindøhoved
5400 Bogense
Danmark Vis på kort Navigér hertil