DI: Aspirantkursus FEIF Level 1 instruktører

29. oktober - 1. november 2020

Aspirantkursus for kommende FEIF Level 1 instruktører og/eller  unghestetrænere

Aspirantkurset er en del af DI’s uddannelsessystem for kommende FEIF Level 1 instruktører og/eller unghestetrænere

Formålet med Aspirantkurset er at sikre at aspiranterne udvikler et solidt fundament med en grundig teoretisk og praktisk forståelse for alle relevante dele af arbejdet med heste og ryttere.

Tilrettelæggelse og indhold
Kursisten deltager på kurset med egen hest. Kurset består af én kursusgang af fire dages varighed. På kursets sidste dag vil praktisk rideprøve finde sted ligesom der efterfølgende skal afleveres en teoretisk opgave.

Kurset består af teori og praktisk rideundervisning fra medkursister samt uddannede FEIF Level 3 instruktører på kursistens egen hest, arbejde fra jorden med hesten, gruppearbejde og mundtlige fremlæggelser.

Adgangskrav

  • Deltagelse på Basiskursus

eller

  • Deltagelse på DI Gangartslærekursus 1
  • Deltagelse på DI Hestevelfærdskursus 1
  • Flerårig hesteerfaring

Forudsætninger
Teoretisk viden: Det forventes at kursisten har grundlæggende viden om hesteadfærd, fysiologi, anatomi, træning og indlæring samt til lovgivning om hestehold, sygdomsforebyggelse og korrekt fodring. Ydermere bliver der undervist i gangartslære på udvidet niveau. Det forventes derfor at kursisten har godt kendskab til den islandske hests fem gangarter, gangartsfejl og basal træning af disse.

Praktisk erfaring: Det forventes at kursisten har god rideerfaring såvel som nogen undervisningserfaring og basal forståelse for korrekt træning af hesten.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk Islandshesteforening



Se arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil