Fákur: Rasmus Bagger - Rytterhjælpen™

Torsdag den 3. september 2020

Fákur inviterer til foredrag med Rasmus Bagger

Torsdag den 3. september 2020 kl. 19-21

Foredrag med ridesportens mentaltræner og performance coach no. 1 Rasmus Bagger, er en sjov og aktiv måde at lære om sportspsykologi og mentaltræning skræddersyet direkte til ryttere på alle niveauer!

Udbyttet er typisk:
større rideglæde og motivation, forøget selvværd og selvtillid, håndtering af nervøsitet og forventningspres, bedre fokus og koncentration, udvikling af vindermentalitet, forøget selvindsigt og hesteforståelse samt bedre stævneresultater og generel hestevelfærd.
Rasmus Bagger er internationalt anerkendt performancecoach og mentaltræner. Han har specialiseret sig i hesteverdenen og rytternes udfordringer og potentiale. Han arbejder således med alt fra begynderen, hobbyrytteren, landshold til verdensranglistens absolutte top. Han tilbyder individuelle mentaltræningsforløb, foredrag, workshops og masterclasses.

Hvordan kan jeg gøre det her bedre er et spørgsmål Rasmus ofte stiller sig selv. Han er konstant på farten i længslen efter nyskabelse og inspiration, der kan gøre en verden til forskel. Innovation og energi er den valuta, han har gjort til sit varemærke!
Rasmus Bagger tilpasser altid foredrag efter deltagernes interesseområder, mål og behov og sikrer derfor optimal værdi for alle. Rasmus Bagger kalder sine foredrag for Rytterhjælpen™ fordi alle rideproblemer har sit afsæt I det mentale og dermed er hans mål at hjælpe så mange ryttere som muligt med de bedste redskaber til at sikre de bedste rideoplevelser for både hest og rytter!

Rasmus Bagger er selv tidligere landsholdrytter og grundlægger af Danmarks førende mentaltræner- og performance-coachuddannelse – MMT/Master of Mental Training™.
Han har trænet og hjulpet alt fra begyndere til verdens absolutte top – blandt andet springrytter Rolf Göran-Bengtsson, dressurrytter Cathrine Dufour mfl.

Pris:
Fákur medlemmer 350kr ekskl sportigebyr
Ikke Fákur medlemmer 450kr ekskl sportigebyr

Tilmeldingen er bindende, men man er velkommen til at sælge til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage – husk at oplyse den nye deltagers navn på fakur.dk@gmail.com

Fákur serverer kaffe og kage ved arrangementet.

Arrangementet afholdes i kantinen på Lyngholmskolen, Hvilebækgårdsvej 1, 3520 Farum.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteforeningen FákurSe arrangørklubben på SPORTI

Fakur (DK)

Mødested/startsted

Kantinen, Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark Vis på kort Navigér hertil