Jörfi Hedeland: Åbent klubstævne

Lørdag den 22. august 2020

Vi glæder os til at byde velkommen til klubbens første sportsstævne. Stævnet er for ALLE der har lyst til at bakke op om klubbens formål; at vedligeholde og opgradere DI´s baneanlæg på Hedeland. Stævnet er også for dig, der aldrig har startet stævne før. På grund af Covid-19 reglerne er der desværre ikke plads til tilskuer og kun et meget begrænset antal hjælper. Vi beder om, at kun børn/unge der er afhængige af forældres kørsel/hjælp, benytter sig af at have hjælper med. Har  du lyst at give en hånd med, er du også meget velkommen til det😊

 • T8 (let töltklasse)
 • 4.5 (let 4-gang)
 • T5 (middel töltklasse)
 • 4.3 (middel 4-gang)
 • T4 (tölt for løse tøjler)
 • T3 (svær töltklasse)
 • 4.2 (svær 4-gang)
 • 5.2 (svær 5-gang)
 • 3-gang (valgfrie gangarter)
 • Børnetølt (under 11 år, trækker tilladt)
 • Øl-tølt

Alle klasser afvikles med max. 3 ekvipager på banen og alle rider på speakers kommando. Stævnet rides som et D-stævne (3 dommere) og tæller således ikke til ranglisten.

Der er ingen finaler, men der er rosetter til de 5 bedste i klassen. I 4.5 og T8 er der rosetter til de 3 bedste børn (under 11 år) og de 3 bedste juniorer (11-15 år). I børnetølt er der rosetter til alle😊 I øl-tølt er der rosetter til de 3 bedste.

Startgebyret er kr. 150,- og hertil betales pr aktivitet man ønsker at deltage i. Jörfi medlemmer får rabat i startgebyret på kr. 100,- ligesom de opnår fordel ved tilmelding før ikke medlemmer.   

D-licens er påkrævet. Husk pas med gyldige vacciner. Tro- og love erklæring udfyldes i tilmeldingen. Efter tilmeldingsfrist d.10. august 2020 er det ikke muligt at lave ændringer. Framelding kan kun ske med lægeerklæring (rytter) eller dyrlægeattest (hesten).

Jörfi er en klub med aktive og medhjælpende medlemmer, så alle tilmeldte skal regne med at få fornøjelsen af at blive inviteret ind i det medhjælpende fællesskab😊Vi har brug for at deltagerne hjælper med mange forskellige ting til sådan et stævne. Vi ser ofte at de fleste skriver sig på som ledvogter og indpisker som det eneste og det er begrænset hvor mange der skal bruges af hver, så tænk gerne lidt i andre retninger J 

Under stævnet vil der være mulighed for at købe mad og drikke i begrænset omfang jvf Covid19-reglerne.

Programmet (der kan forekomme ændringer) for stævnet bliver offentliggjort på Jörfi´s facebookside senest 17. august 2020 kl. 20, startlisterne er tilgængelige senest 1 time før start. .

Kontaktpersoner:

Vi glæder os til en hyggelig dag og til at møde jer alle😊

Arrangørens kontaktinfo

Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Stærkendevej 226 A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil