Smari: Rideteknik for islændere

Søndag den 2. august 2020

Skal din islandske hest trænes som alle andre heste? Føles den som en at ride på en ål eller er den stiv som et bræt? Hvad betyder ligeudretning, stilning og bøjning og hvorfor er det vigtigt at træne? Hvad skal der blandt andet til for at finde harmoni i ridningen?

Vores islandske heste er lavet til at holde balancen i ujævnt terræn - her er de uovertruffne. Det kan til gengæld give udfordringer i baneridning, fordi islænderens naturlige evne til at kompensere for ujævnheder, kan føles som om den slår knuder på sig selv når den er på flad bane.

Kom med til en spændende dag, hvor vi ser på nogle af islænderens fysiske styrker og svagheder, rytterens kropsbevidsthed og samarbejdet i ekvipagen. Gennem teori og praksis dykker ned i hvordan vi kan træne klogere, med større indføling og harmoni med udgangspunkt i den enkelte hest og rytters niveau og ambitioner.

Dato: Søndag d. 2/8-20
Tid: 9-18
Sted: Ridehuset på Vilhelmsdal Sportsridecenter, Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg
Pris: Med hest (6 pladser): 950,- Ikke medlemmer: 1000,-
        Uden hest: 450,- Ikke-medlemmer: 500,-

Priser er eksl sporti administratione gebyr.
Dagens indhold:
- Fælles teorioplæg med debat.
- Praksislektioner, 60 min pr. ekvipage med undervisning, spørgsmål og svar, mulighed for at Lise prøver hesten og giver yderligere fokuspunkter til træningen.
- Fælles opsummering og afrunding.

Der er mulighed for foldplads til deltagende heste. Folde skal efterlades rengjorte.

Underviser: Lise Svan er rytter og underviser, dedikeret til at skabe større bevidsthed i træningen og altid med hestens fysiske og mentale behov som omdrejningspunkt.
I undervisningen tager hun afsæt i rytterens komfort- og udviklingszone, så relationen mellem hest og rytter er bærende for deres fælles udvikling.

Dagen gennemføres ved 4 tilmeldte heste.

Arrangørens kontaktinfo

SmariSe arrangørklubben på SPORTI

Smári

Mødested/startsted

Ridehuset på Vilhelmsdal Sportsridecenter
Storstrømsvej 43
4862 Guldborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil