ASKA: Foredrag - Tag gode billeder af din hest

Tirsdag den 22. september 2020

Har du også utrolig mange billeder af din hest, hvor den tager sig mindre godt ud? ASKA har inviteret Katrine Weibel til at holde foredrag om “Tag gode billeder af din hest”.

Katrine vil i løbet af foredraget gennemgå nogle af de funktioner, som er nyttige at kende, når du ønsker at tage gode billeder af din hest selv. Både med kamera og med mobilen. Du vil gå fra foredraget med en viden om, hvordan du kan udnytte lyset, se andre og måske nye vinkler, arbejde med blænde og lukketid, og ikke mindst, at fange det rigtige moment i gangarterne.

Katrine er hobby fotograf og bruger en del af sin fritid på fotografering af heste og mennesker. Hun har fotograferet det meste af sit liv og har en stor passion for heste. Hun er selv rytter.

Foredraget er åbent for alle der gerne vil blive klogere på hvordan man får taget nogle gode billeder af heste.

Foredraget er den 22. september 2020 kl. 19.00 - 20.30 og finder sted i Husarstuen i Inspektørboligen, Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.  

Prisen er 75 kr. inkl. kaffe/te og kage men excl. SPORTI administrationsgebyr for medlemmer af ASKA. Øvrige er prisen 125 kr excl. SPORTI administrationsgebyr.   

Vi glæder os til at se jer til en inspirerende aften!

ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Husarstuen i Inspektørboligen, Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil