Foredrag og Undervisning ved Karina Watson Olsen

18. - 20. september 2020

Foredrag "Dressur Rytter på Islandsk Hest" og Undervisning ved Karina Watson Olsen 

Vi har den store fornøjelse at kunne tilbyde endnu et kursus med den dygtige underviser, forfatter, foredragsholder, dressurrytter og tidligere dressurdommer Karina Watson Olsen.

Kurset er åbent for ryttere på heste, ponyer og islandske heste. Karina er passioneret dressurrytter siden barnsben, tidligere dressurkonkurrencerytter på svær niveau og dressurdommer. Hun har intet mindre end 33 års erfaring som underviser, og hun har med stor succes siden 2007 også redet islandske heste, og undervist ryttere på islandske heste.

Alle ryttere med interesse for dressuren vil derfor have stor glæde og gavn af Karinas foredrag og undervisning.  

Karinas bøger "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden" er noget ganske særligt. Det er bøger, der vil forbedre dit forhold til din hest, forøge din forståelse for dressurens formål og principper og give dig endnu større glæde ved at ride.

Karinas fantastiske historie, hendes mange års erfaringer og hendes indsigt og forståelse for hestens adfærd og sprog formidler hun kyndigt i sin måde at få rytteren til at kommunikere med hesten på, og som på forunderlig vis gør selv meget svære øvelser betydelig nemmere.

Uanset hvilket niveau den rytter hun underviser er på, er entusiasmen lige stor. Hun har en helt enestående evne til at møde hest og rytter præcis der, hvor de er, og til at være positiv konstruktiv omkring ekvipagen.

Du kan glæde dig til masser af aha-oplevelser og effektive værktøjer til din fortsatte ridning af din hest også efter kurset.

Og i netop dette foredrag vil hun med sin helt egen lune humor dele alle de sjove, frustrerende og lærerige erfaringer hun til dato har gjort sig som  dressur rytter på islandsk hest. En lærdom som omvendt også har gavnet hendes træning af   hestene og ponyerne.

Fredag d. 18.9. kl. 19-21 Foredrag: Dressur Rytter på Islandsk Hest.
Lørdag og søndag d. 19.-20. september er der Eneundervisning a´30 minutter i tidsrummet 9-16

Deltagerpris:
Foredrag fredag og undervisning lørdag og søndag kr. 1100,- inkl. leje af ride hus ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
Foredrag fredag kr. 200,- ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
Ønsker du kun undervisning lørdag og søndag, kan foredraget frameldes ved tilmeldingen og prisen reduceres tilsvarende. 
Boks på dagen kan lejes. Kontakt arrangøren.

 

Arrangørens kontaktinfo

Sanne Kragelund Østergaard


Mødested/startsted

Sørkelvej 33, Truust
8882 Fårvang
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Undervisning lørdag og søndag foregår i ridehus på Fugelbækgaard, Sørkelvej 21, 8882 Fårvang.