ASKA: Føl og ungheste bedømmelse

Lørdag den 17. oktober 2020

Føl og ungheste bedømmelse ved ASKA 17.10.20, Kl. 09-17, ved Them tæt på Silkeborg

Det er med stor glæde vi i år for første gange i ASKA tid vil holde et føl og ungheste bedømmelse den 17.10.2020.

Vi håber på stort opbakning fra både deltager og publikum til arrangement. Vi har nemlig fået den eftertragtede og erfarne svenske dommer Nina Bergholtz til at komme! Bedømmelse ud fra FEIF skema.

Alle er velkommen, amatører som professionelle skal være velkommen med eller uden hest. Føllene skal være minimum 3 uger og unghestene max 3 års. Føllene har deres mor med ind i hallen, ungheste løbere alene rundt. 

Bedømmelsen er en god måde at få en professionel vurdering af ens heste. Under bedømmelsen vil Nina løbende kommentere de enkelte heste, sådan at både avler og publikum for et indblik i hvad Nina ser i den enkelte hest. Der vil være rosetter til alle deltager enten en rød eller blå alt efter deres vurdering. De heste som har højeste gennemsnit i deres klasse, får mulighed for at deltage i elitefølshowet.    

Bedømmelsen finder sted ved Dalgården, Sepstrupvej 5,8653 Them, tæt ved Silkeborg. Bedømmelsen foregå i en ridehal, hvor tilskuerne har mulighed for at være i den ene enden af hallen.  I skal selv have mad og drikkevarer med, da vi ikke har noget salg på stedet.

Der er parkeringsmuligheder på stedet og mulighed for opstaldning i boks.

(Begrænset antal, skal aftales direkte med Marie Munk nr. 20 23 67 02, og skal betales direkte til Marie, har ikke noget med ASKA at gøre)

Der er også mulighed for at lave fold, I skal selv medbring hegn, dette er gratis.

Der vil være en begrænsning på antallet af deltagere til 30, men der vil blive oprettet en venteliste. Sidste tilmelding er d.10.09.2020. Tilmeldingen er bindende.

Da føllene ikke kan overholde gældende vaccinationsregler, vil dette ikke kræves. Vi forventer dog, at du kun kommer med en sund og rask hest - fra en rask besætning. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Programmet kommer på ASKA´s facebook side samt pr. mail til deltagerne ca. 1-2 uger før bedømmelsen finder sted.

Priser:
- tilmelding kr. 500 ekskl. SPORTI gebyr uden boks.
- fold gratis,

Vi tager forbeholdt for eventuelt aflysning grundet COVID-19 eller ved for få deltager.     

Vel mødt!
Kirstine Bach Jensen, Maria Ammitzbøll, Lotte Ditlev og Charlotte Pedersen

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Dalg¨ården
Sepstrupvej 5, Hedegård
8653 Them
Danmark Vis på kort Navigér hertil