Jörfi Hedeland: Har din hest restriktioner?

Lørdag den 17. oktober 2020

6 tilmeldte, 14 ledige pladser

Vil du lære at vurdere om din hest har nogle restriktioner i bevægeapparatet?

Og høre nærmere om hvad du selv kan gøre ved det?

Ved en kombination af teoriundervisning og demonstration af teknikker på demo-heste, vil Nille Larsen lære os at spotte eventuelle udfordringer i vores heste og gennemgå hvad vi kan gøre ved det!

Nille er en yderst erfaren behandler, underviser og rytter – som har redet stævner i rigtig mange år. Herudover har hun et utal af behandleruddannelser bag sig og driver i dag Klinik Skovly.

Over vinteren afholder Islandshesteklubben Jörfi Hedeland en kursusrække med Nille.

På dette første teorikursus vil Nille forklare om, hvordan vi afdækker eventuelle årsager til restriktioner i vores heste og forklare os om sammenhængen til andre dele af hesten.

Herudover vil hun forklare og demonstrere, hvor hun oftest finder udfordringerne hos vores islandske heste. På kurset vil Nille også demonstrere for os, hvordan vi selv kan indtænke vores observationer i den daglige træning samt lære os nogle simple teknikker, hvormed vi selv kan udføre (ukompliceret) behandling på vores egne heste.

Kurset afholdes på Høveltevej 70, 3460 Birkerød, hvor der er et indendørs undervisningslokale samt ridehal til at demonstrere tegn og teknikker på demo-heste.

Der vil være kaffe og the.

Kurset afholdes lørdag den 17/10 kl. 10-12 og prisen pr. deltager er 250 kr. for medlemmer og 350 kr. for ikke-medlemmer. Hertil kommer sportigebyr

Der er plads til max. 20 deltagere på kurset og kurset gennemføres ved min. 13 deltagere.

Der bliver over vinteren afholdt udvidede kurser med individuel undervisning i samme teknikker og øvelser, hvor du medbringer egen hest til undervisningen.

Se her: http://www.klinikskovly.dk/ for yderligere info om Nille.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Høveltevej 70
3460 Birkerød
Danmark Vis på kort Navigér hertil