OHR's Islændercup 20/21, 1. afdeling

Søndag den 25. oktober 2020

OHR’s Islændercup 2020/2021

Synes du også at der er lang tid til foråret, og til at stævnerne og rideturene begynder igen?

Så fortvivl ikke, OHR tilbyder nemlig igen i år, den ideelle mulighed for at holde dig og din hest i skarp træning henover efteråret og vinteren!

OHR's islændercup er en holdkonkurrence som afholdes d. 25. Oktober, d. 22. November, d. 24. Januar og d. 28. Februar. Alle datoerne har separat tilmelding på Sporti.
Cup’en er for alle med en reg. Islandsk hest, hvor hygge, sjov og fællesskab er de vigtigste grundelementer.
Der vil blive afholdt forskellige klasser til hvert stævne, 1. stævne tølt-klasser, 2. stævne Gædingafimi, 3. stævne 4-gangsklasser, og 4. stævne alternative klasser fx øltølt og ringridning.

Konceptet er som følger:
I sammensætter et hold af 4-6 personer, det er rytteren der tilmeldes, og hesten kan skiftes ud fra stævne til stævne.
Holdet skal kunne repræsentere flest mulige klasser derfor er det en god ide, hvis man sammensætter sit hold med en vis niveau-variation, så alle klasser i cup’en bliver repræsenteret. Fordi hygge, sjov og fællesskab er vigtigt for stævnet, er det ikke tilladt at ride lavere klasser, end man tidligere har gjort på samme hest. Arrangørerne kan, hvis de mener at dette ikke er overholdt, kontakte equipagen og bede dem om at ride en højere klasse. Hvis I er i tvivl, kan arrangørerne kontaktes inden tilmelding.

Hver equipage må starte 1 klasse pr. stævnedag, det er muligt, at en rytter kan deltage på to forskellige heste pr. stævnedag. Kun den ene hest kan deltage i selve holdkonkurrencen. Hvis et hold har to deltagere i samme klasse, vil det være den bedste der tæller til holdkonkurrencen.

Til det afsluttende 4. stævne, er det muligt at deltage i flere klasser på samme hest.

Cup’en er som udgangspunkt en holdkonkurrence, hvor der samles point til holdet, alt efter ens placering i de klasser man rider. Hvis der er klasser, som det ikke er muligt for holdene, at repræsentere, vil dette give holdet 0 point for denne klasse.

Der rides ikke finaler, og de tre bedste ryttere i hver klasse modtager roset.

Hvis man ikke har mulighed for at ride til alle konkurrencerne, eller ikke kan være en del af et hold, kan man stadig være med og deltage i den individuelle konkurrence. Her gælder samme regler ift at man kan ride flere heste, men det er kun ens bedste resultat der tæller i konkurrencen.

Til det 4. og sidste stævne vil der være præmiering af de 3 bedste hold, samt de 3 bedste i den individuelle konkurrence.

Dommerne:
Vi bruger uddannede DI-dommere til alle stævner, undtagen det sidste stævne som vil bestå af ringridning, øltølt og flagridt.

Dommerne er: Karina Hassing, Dorthe Rostock og Rebecca Dahl McBirnie.

Der rides efter FEIF rules and regulations og efter vaccinationsregler for D-stævner (3 basis vaccinationer og 1 gang årligt herefter).

1. stævne 25. Oktober 2020
Start kl 14- slut ca kl. 19 med efterfølgende fyraftensøl
Klasser: T8, T6, T5 og T3.
4 klasser tæller til holdresultatet

2. stævne: 22. November 2020
Kl 14- ca kl 19 med efterfølgende fyraftensøl
Klasser: Gæðingafimi, let, mellem og svær og Figures L1 og L2.
4 klasser tæller til holdresutatet.

3. stævne: 24. Januar 2021
Kl 14- ca kl 19 med efterfølgende fyraftensøl
Klasser: 4.5, 4.4, 4.3, 4.2 og 5.2
4 klasser tæller til holdresultatet

4. og afsluttende stævne: 28. Februar 2021
Kl 14- ca 19 med fyraftensøl og præmieuddeling
Klasser: Ringridning, flagridt og sodavands/øltölt
3 klasser tæller til holdresultatet

Pris:
Ikke OHR medlemmer: 300 kr pr klasse + Sportigebyr.
OHR medlemmer: 200 kr pr klasse + Sportigebyr.

Stævnegebyr tilbagebetales kun ved fremvisning af dyrlæge/læge attest, men det er muligt at sælge sin plads til anden side.

Hjælpertjanser:
Det forventes at alle deltager i diverse hjælpertjanser. Man kan evt. bytte hjælpertjans i facebook-gruppen, det er ikke arrangørernes ansvar at finde en bytter, men vi gør alt hvad vi kan for at hjælperopgaven passer ind i hvornår rytteren skal ride, samt at man ikke får fx en oprydningsopgave hvis man bor langt væk.

Hvor:
Alle 4 stævner foregår i OHRs 20x80 ridehal på Nykøbing Slagelsevej 10A, 4560 Vig
Hestene kan stå bundet på en staldgang, eller der kan opsættes fold med medbragt foldmateriale. Både staldgang og fold skal muges når stedet forlades.

Bemærk at alt efter vejret, kan der være begrænset opvarmningsmuligheder. Ved dårligt vejr, eller mørke, vil der være mulighed for kort opvarmning i ridehuset, inden klassen starter.

Vi forbeholder os ret til at aflyse cuppen, såfremt der er færre end 6 hold tilmeldt.

Har man yderligere spørgsmål kontakt Britt Werner Raabymagle tlf 20780747 eller Marianne Høgh tlf. 22193238.

Arrangørens kontaktinfo

Odsherreds Rideklub


Mødested/startsted

Odsherred Rideklub
Nykøbing-Slagelsevej 10A
4560 Vig
Danmark Vis på kort Navigér hertil