OHR's Islændercup 20/21, 3. afdeling

Søndag den 28. februar 2021

Generelt om OHR’s Islændercup

Synes du også at der er lang tid til foråret, og til at stævnerne og rideturene begynder igen?

Så fortvivl ikke, OHR tilbyder nemlig igen i år, den ideelle mulighed for at holde dig og din hest i skarp træning henover efteråret og vinteren!

OHR's islændercup er en holdkonkurrence som afholdes d. 25. oktober, d. 22. november, d. 28. februar og 11. april. Alle datoerne har separat tilmelding på Sporti.
Cup’en er for alle med en reg. Islandsk hest, hvor hygge, sjov og fællesskab er de vigtigste grundelementer.
Der vil blive afholdt forskellige klasser til hvert stævne, 1. stævne tølt-klasser, 2. stævne Gædingafimi, 3. stævne 4-gangsklasser, og 4. stævne alternative klasser fx øltølt og ringridning.

Konceptet er som følger:
I sammensætter et hold af 4-6 personer, det er rytteren der tilmeldes, og hesten kan skiftes ud fra stævne til stævne.
Holdet skal kunne repræsentere flest mulige klasser derfor er det en god ide, hvis man sammensætter sit hold med en vis niveau-variation, så alle klasser i cup’en bliver repræsenteret Hvis arrangørerne vurderer, at der bliver stillet op i et for lavt niveau, vil equipagen blive bedt om at ændre sin tilmelding. Dette gør vi ud fra, at stævnet bygger på hygge og fairplay, -en mulighed for at alle kan deltage og føle sig ligeværdig med andre deltagere i samme klasse. Hvis I er i tvivl, kan arrangørerne kontaktes inden tilmelding.

Hver equipage må starte 1 klasse pr. stævnedag, det er muligt, at ride på flere forskellige heste til samme stævne, dog kan kun den ene være tilknyttet et hold, de Equipager som ikke rider på et hold tilmeldes som ”individuel”. Hvis et hold har to deltagere i samme klasse, vil det være den bedste der tæller til holdkonkurrencen.

Til det afsluttende 4. stævne, er det muligt at deltage i flere klasser på samme hest.

Hvis man ikke har mulighed for at ride til alle konkurrencerne, eller ikke kan være en del af et hold, kan man stadig være med og deltage i den individuelle konkurrence. Her gælder samme regler ift at man kan ride flere heste, men det er kun ens bedste resultat der tæller i konkurrencen.

Der rides ikke finaler, og de tre bedste ryttere i hver klasse modtager roset.

Til det 4. og sidste stævne vil der være præmiering af de 3 bedste hold, samt de 3 bedste i den individuelle konkurrence.

Dommerne:
Vi bruger uddannede DI-dommere til alle stævner, undtagen til det sidste stævne som vil bestå af ringridning, øltølt og flagridt.

Dommerne er: Karina Hassing, Dorthe Rostock og Rebecca Dahl McBirnie.

3. del at Ohr’s Islændercup med 4-gangsklasser
I 3. del af Ohr’s Islændercup er der mulighed for at konkurrere i følgende discipliner: 4.5, 4.3, 4.2. og 5.2.

Hvis man ikke er en del af et hold, kan man ride som individuel deltager(skriv ”individuel” i feltet ”holdnavn” i tilmeldingen).

Hvert hold skal til dette stævne, stille med mindst en equipage i 3 klasser. Hvis man har mere end en equipage i en klasse, er det kun den bedste der tæller i holdkonkurrencen. Den anden bedste tæller stadig i det samlede individuelle resultat.

Man stiller op i den klasse, man normalt konkurrerer i, gerne et højere niveau, hvis man har lyst til at prøve kræfter med det. Har equipagen tidligere startet:

  • 4.5, starter man 4.5 eller højere
  • 4.3, starter man 4.3 eller højere
  • 4.2, starter man 4.2

Hvis man bliver forhindret, er det er muligt at sælge sin plads til en fra sit hold. Ved fremvisning af dyrlæge/læge attest tilbagebetales stævnegebyr.

Stævnet afholdes som et D-stævne, hvilket kræver at alle deltagere skal være medlem af en klub under DI, samt have minimum D-Licens.
Der rides efter FEIF Rules and Regulations og efter vaccinationsregler for D-stævner, 3 basis vaccinationer og 1 gang årligt herefter. Kun islændere med rødt pas kan deltage.

Pris:

  • Ikke OHR medlemmer: 300 kr pr. klasse, ekskl. Sporti administrationsgebyr.
  • OHR medlemmer: 200 kr pr klasse, ekskl. Sporti administationsgebyr.

Stævnet foregår i OHRs 20x80 ridehal på Nykøbing Slagelsevej 10A, 4560 Vig fra kl 14.00 til ca. kl 19.00.
Hestene kan stå bundet på staldgangen, eller der kan opsættes fold med medbragt foldmateriale, bemærk ingen mulighed for tilslutning til strøm.
Både staldgang og fold skal muges når stedet forlades.

Traditionen tro afslutter vi med præmieoverrækkelse og fyraftensøl/vand i cafeteriet.

Det forventes at alle bidrager med hjælperopgaver.

Har man yderligere spørgsmål kan disse stilles i facebookgruppen "OHR's islændercup 20/21".

Covid-19.
Ohr følger de, på dagen, udstedte Covid-19 restriktioner. Dette kan medføre ændringer i opstaldningsmuligheder, antallet af dommere, samt hvordan stævner skal forløbe. Ændringer til stævnet i forhold til Covid-19, vil blive sendt ud på mail til alle deltagere.

Arrangørens kontaktinfo

Odsherreds Rideklub/Sól


Mødested/startsted

Odsherred Rideklub
Nykøbing-Slagelsevej 10A
4560 Vig
Danmark Vis på kort Navigér hertil