OHR's Islændercup 20/21, 3. afdeling

Søndag den 16. maj 2021

5 tilmeldte

Generelt om Ohr/Sól’s Islændercup

Er du også træt af corona og trænger til at kommer tilbage stævnerne, Så se her!

Ohr/Sól’s islændercup er en holdkonkurrence og individuelt stævne. Det afholdes d. 25. Oktober, d. 22. November og d. 16. Maj. Alle datoerne har separat tilmelding på Sporti.

Ohr/Sól’s Islænder Cup er for alle med en reg. Islandsk hest, hvor hygge, sjov og fællesskab er de vigtigste grundelementer.
Der vil blive afholdt forskellige klasser til hvert stævne, 1. stævne tølt-klasser, 2. stævne Gædingafimi, 3. stævne 4-gangsklasser.

Konceptet er som følger:
I sammensætter et hold af 4-6 personer, det er rytteren der tilmeldes, og hesten kan skiftes ud fra stævne til stævne.
Holdet skal kunne repræsentere flest mulige klasser derfor er det en god ide, hvis man sammensætter sit hold med en vis niveau-variation, så alle klasser i cup’en bliver repræsenteret Hvis arrangørerne vurderer, at der bliver stillet op i et for lavt niveau, vil equipagen blive bedt om at ændre sin tilmelding. Dette gør vi ud fra, at stævnet bygger på hygge og fairplay, -en mulighed for at alle kan deltage og føle sig ligeværdig med andre deltagere i samme klasse. Hvis I er i tvivl, kan arrangørerne kontaktes inden tilmelding.
Hver equipage må starte 1 klasse pr. stævnedag, det er muligt, at ride på flere forskellige heste til samme stævne, dog kan kun den ene være tilknyttet et hold, de Equipager som ikke rider på et hold tilmeldes som ”individuel”. Hvis et hold har to deltagere i samme klasse, vil det være den bedste der tæller til holdkonkurrencen.

Hvis man ikke har mulighed for at ride til alle konkurrencerne, eller ikke kan være en del af et hold, kan man stadig være med og deltage i den individuelle konkurrence. Her gælder samme regler ift at man kan ride flere heste, men det er kun ens bedste resultat der tæller i konkurrencen.

Der rides ikke finaler, og de tre bedste ryttere i hver klasse modtager roset.

Til det 3. og sidste stævne vil der være præmiering af de 3 bedste hold, samt de 3 bedste i den individuelle konkurrence.

Dommerne:
Vi bruger uddannede DI-dommere til alle stævner.

3. del at Ohr/Sól’s Islændercup med 4-gangsklasser.
I 3. del af Ohr/Sól’s Islændercup er der mulighed for at konkurrere i følgende discipliner: 4.5, 4.3, 4.2. og 5.2.

Hvert hold skal til dette stævne, stille med mindst en equipage i 3 klasser. Hvis man har mere end en equipage i en klasse, er det kun den bedste der tæller i holdkonkurrencen. Den anden bedste tæller stadig i det samlede individuelle resultat.

Man stiller op i den klasse, man normalt konkurrerer i, gerne et højere niveau, hvis man har lyst til at prøve kræfter med det.
Har equipagen tidligere startet:

  • 4.5, starter man 4.5 eller højere
  • 4.3, starter man 4.3 eller højere
  • 4.2, starter man 4.2

Hvis man bliver forhindret, er det er muligt at sælge sin plads til en fra sit hold. Ved fremvisning af dyrlæge/læge attest tilbagebetales stævnegebyr, minus sporti admin-gebyr.

Stævnet afholdes som et D-stævne, hvilket kræver at alle deltagere skal være medlem af en klub under DI, samt have minimum D-Licens.
Der rides efter FEIF Rules and Regulations og efter vaccinationsregler for D-stævner, 3 basis vaccinationer og 1 gang årligt herefter.

Pris:
Ikke Ohr/Sól medlemmer: 300 kr pr. klasse, eksl Sporti administrationsgebyr.
Ohr/Sól medlemmer: 200 kr pr klasse, eksl Sporti administationsgebyr.

Hestene kan stå bundet på staldgangen, eller der kan opsættes fold med medbragt foldmateriale, bemærk ingen mulighed for tilslutning til strøm.
Både staldgang og fold skal muges når stedet forlades.
Alle deltagere kan forvente en hjælperopgave.

Stævnet foregår på Ohr/Sól’s nye 250 meter ovalbane, Nykøbing Slagelsevej 10A, 4560 Vig fra kl 12.00. indtjekning fra kl 11.00-12.00
Traditionen tro afslutter vi med præmieoverrækkelse og fyraftensøl/vand.

Har man yderligere spørgsmål kan disse stilles i facebookgruppen "OHR/SÓL's islændercup 20/21".

Covid-19.
Ohr/Sól følger de, på dagen, udstedte Covid-19 restriktioner. Dette kan medføre ændringer i opstaldningsmuligheder, antallet af dommere, hvordan stævner skal forløbe, samt aflysning. Ændringer til stævnet i forhold til Covid-19, vil blive sendt ud på mail til alle deltagere.

Arrangørens kontaktinfo

Odsherreds Rideklub/Sól


Mødested/startsted

Odsherred Rideklub
Nykøbing-Slagelsevej 10A
4560 Vig
Danmark Vis på kort Navigér hertil