Hekla: Miniput- og juniorstævne 2020

Søndag den 4. oktober 2020

Heklas Miniput- og Juniorstævne

Så er det snart tid til årets Miniput- og Juniorstævne, som i år afholdes søndag den 4. oktober 2020.

Man kan deltage, hvis man er junior og det er man til og med det år, man fylder 15. Du behøver ikke have redet stævner før, for at kunne deltage - Her er plads til alle!  Der konkurreres i to grupper i T8 som er aldersopdelte i Miniput 0-12 år og Junior 12-15 år. 3-gang og 4-gang rides "alle mod alle".

Vi gør opmærksom på, at det er de fem bedst placeret i udtagelsen, der kommer til at ride en evt. finale. Der vil være rosetter til finalisterne og udover det, vil der selvfølgelig være deltagerrosetter til alle rytterne.

Det er muligt at deltage i følgende klasser:

2-gang: Tölt, trav, skridt eller galop - To gangarter rides i valgfrit tempo. Ved tilmelding vælges volte. Klassen er tiltænkt de, der endnu ikke er i stand til at ride tre gangarter. 

3-gang: Tölt, trav, skridt eller galop - Tre gangarter rides i valgfrit tempo. Ved tilmelding vælges volte.

4-gang: Man rider tölt, trav, skridt og galop i nævnte rækkefølge. Ved tilmelding vælges volte.

T8 Mini/Junior: Valgfrit tempo tølt på begge volter. Ved tilmelding vælges volte.

Trækker klasse: Børnene rider to omgange i ridehallen alene eller bliver trukket af forældre. Tempoet er valgfrit.Der rides ikke finale i trækker-klassen.

Pimp Your Pony: Alle kan deltage i denne festlige konkurrence, hvor den mest fantasifulde hest og rytter kåres. Så tag selv ting og sager med til formålet. Der må flettes, farves, pyntes…Bemærk, at hestene i finalerne gerne må være pyntede efter denne konkurrence. Dommerne til Pimp Your Pony er pigerne fra Junior- og Ugeteamet.

Stævnets rytter: Til den fælles afslutning kårer dommerne "Stævnets rytter", som er en rytter, der har gjort sig særligt positivt bemærket hos dommerne. Med den flotte titel følger en gave.

Det er ikke et krav, at hesten skal have sko på, men den skal selvfølgeligt være vaccineret, når den kommer med i byen og møder andre heste. Medbring hestepasset, som vises ved indtjek. “Tro- og loveerklæringen” udfyldes elektronisk ved tilmelding.

Dommerne vil være nogle af klubbens unge erfarne ryttere. Der kræves ingen licens. 

Cafeteriet er åbent, så lad endelig madpakken blive hjemme.

Startgebyr er 200 kr. for medlemmer af Hekla og 250 kr. for alle andre. Dette er incl. fold på Heklas mark overfor Hjallerup Rideklub. Her kan traileren også parkeres. Husk hegnsmaterialer og strøm. Der er ingen mulighed for at leje boks, men der kan lejes en af klubbens permanentet folde ved klubhuset for 100,- pr. fold.

Der er plads til 40 ekvipager og tilmeldingen er efter “først-til-mølle-princippet”. Sidste frist for tilmelding er søndag den 20. september.

Vi forbeholder os retten til at aflyse stævnet ved for få tilmeldinger. Desuden gør vi opmærksom på, at der kan komme særlige forhold ift. Corona. 

Stævnet afholdes i ridehallen på Hjallerup Rideklub, Tryvej 13, 9320 Hjallerup.

Vi glæder os til at se jer!

Hilsen Heklas Junior- og Ungeteam

Ved yderligere spørgsmål kan I kontakte Ingrid Damgaard (2092 2212)

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Rideklub
Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil