Stella føl, ungheste show 2020

Søndag den 11. oktober 2020

Stella føl, ungheste show 2020 Søndag  den 11. oktober 2020  

Vi Gentager Succesen  
Velkommen til Stella føl og ungheste show 2020.  

John Sieger, DI Kåringsdommer kommer og du har nu mulighed for at få bedømt din hest.  

Bedømmelsen vil være yderst værdifuld for enhver avler, professionel som hobbyavler. Der udbydes klasser fra føl til og med 4. års, for både hingste/vallakker og hopper.  

Føllene vises sammen med deres mor i ridehuset, der er ingen krav om at man skal kunne trække med sit føl, men vi anbefaler at den er håndterbar og i grime, også af hensyn til dommerne da dette letter deres bedømmelse af føllet.  

Føllet stilles op for dommeren, derefter vises mor og føl løst i ridehuset, hvor dommerne kigger efter bevægelser og hvordan de viser sig frem.  

De unge vises også i ridehuset. Her er kravet dog, at de er opdraget til at bliver trukket med og skal kunne stå ”nogenlunde” stille når de bygningsbedømmes.  

Afhængigt af antal tilmeldinger vil dagen blive delt op efter alder så det hele ikke er blandet. ( max 45) Nærmere info hertil finder du på stellasyd.dk Og Stella FB side, senest ugen inden arrangementet. Alle priser er excl sportigebyr.  

1 hest 300 kr, 2 heste og flere 250 pr hest. Eftertilmelding fra 2. oktober til kr. 350 for første hest, og 300 for efterfølgende heste.
Du bekræfter med din tilmelding at du møder med sunde og raske hest/e, der kommer fra en sygdomsfri bestand.  

Foldplads : 200 kr (150 kr refunderes på mp når du efterlader folden rengjort)  
Bokse, begrænset antal : 400 kr (250 kr refunderes på mp når du efterlader boksen rengjort.) indstrø medbringer du selv.  

Hvis du kun bruger din boks ½ dag er det tilladt at sælge den videre, alt vedrørende salg påhviler dig selv.  

Det er ikke tilladt at have hesten stående i trailer.  

ALLE skal checkes ind, der vil være mere info herom på hjemmesiden. Checker du IKKE ind kan hesten ikke fremvises.  

DU MEDBRINGER PRINT AF OPLYSNINGER PÅ DIN HEST TIL SPEAKER. HAR DU HESTEN TIL SALG, SÅ FÅ DET NOTERET OGSÅ. GERNE MED ET TLF NUMMER FOLK KAN HENVENDE SIG TIL.  

Alle heste, bortset fra føl – fremvises som udgangspunkt, enkeltvis. Det er tilladt at medbringe selskabshesten hvis den unge ellers ikke vil selv. Du driver selv, medmindre du ønsker andre skal gøre det. Longeringspiske står til rådighed.  

Der vil være rosetter til: Bedst placerede i årgangene 0-3, desuden Vinderen af hver gruppe har mulighed for at deltage i elitefølshowet.  

“Cafe Løgtoft” vil være åbent for køb af kaffe, kage og sodavand. Der modtages MP eller aftalte penge for køb i cafeteria.  

Der kan bestilles sandwich til middagsmad pris 50 kr. (Æg/rejer eller skinke/ost) der er ikke muligt at bestille sandwich på dagen.  

Vi henviser til Stellas arrangementsregler for evt afbud/refusion !

Arrangørens kontaktinfo

StellaSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Løgtoft 9
6300 Gråsten
Danmark Vis på kort Navigér hertil