Hekla: Halloweenstævne 2020

Lørdag den 31. oktober 2020

HEKLA: Halloweenstævne 2020… det bliver så (u)hyggeligt!
Lørdag d. 31.10.20

Stævnet afholdes i ridehal 1 på Hjallerup Rideklub, Tryvej 13, 9320 Hjallerup.

Stævnet starter kl. 9.30. Check ind fra kl. 8.00. Der vil blive afholdt ryttermøde kl. 9.00 i cafeteriet mellem ridehallerne. Opvarmning foregår i ridehal 2. Ridehallerne er 20x60 meter. Du skal være checket ind senest en time inden din klasse starter. 

Følgende klasser vil blive afviklet:
T8
T8Junior
T3
4.5
4.5Junior
4.2
3gang
3gangJunior.

I 3gang viser man 3 af de fire gangarter skridt, trav, tølt eller galop. Når den opgavedel man ikke ønsker at vise rides, venter man på midten af banen. (Rækkefølgen er tølt, trav, skridt og galop) Man er junior det kalenderår hvor man bliver 15 år og året ud.

Der rides med flere på banen i alle klasser. Der rides ikke finaler, men de fem bedst placerede i hver klasse præmieres.

Tidsplan og startlister kan findes på www.ticker.icetestng.com.

Min. 30 deltagere og max 60 deltagere. Tilmeldingen åbner den 27.september kl. 18.00 og slutter den 18. oktober eller når, der ikke er flere pladser.

Prisen er KUN 300 kr. per ekvipage inkl. gebyr til sporti. (En tølt- og en gangartsklasse)

Det er muligt at tilkøbe boks – pris: 300 kr. (der er 14 bokse og det er først-til-mølle). Der kommer navne på boksene så man kan se hvilken boks man har.

Man kan leje Heklas folde – pris 150 kr. (der er 14 folde og det er først-til-mølle). Foldene skal rengøres efter brug. Der vil være navne på foldene, så man kan se hvilken fold, man har.

Ønsker man selv lave fold, så kan det gøres på Heklas græsareal (Hjallerup Engvej 1A) og det er inkluderet i startgebyret – husk redskaber + strøm til fold.

Tilmeldingen er bindende, men man må gerne sælge sin plads. Ændringer efter 19. oktober (inkl. salg af plads) koster 100 kr. pr ændring. Husk, at informere stævneudvalget pr. mail, hvis en plads sælges.

 –Vi skal holde afstand og tage de forholdsregler som sundhedsmyndighederne foreskriver, jf. Covid19. Der vil komme yderligere info når vi nærmer os stævnet.

Vi forbeholder os retten til at aflyse stævnet ved for få tilmeldinger. Desuden gør vi opmærksom på, at der kan komme særlige forhold ift. Corona.

OBS: Det er vigtigt at du på tilmeldingen skriver hvem du har med som hjælper så vi kan holde styr på antallet af folk, der er på stævnepladsen.

Stævnet er et klubarrangement og det forventes, at alle giver en hånd med, i de klasser man ikke selv starter. Der skal deles båndfarver ud, åbnes ”led”, skrives for dommere, samles pøller op, hjælpes i cafeteria mv. Skriv evt. på tilmeldingen, hvor du ønsker at hjælpe!

Det er muligt at købe mad og drikke i cafeteriet, hvor Heklas Junior- og Ungeteam vil sælge lækker mad mm.

Det er ikke nødvendigt med rytterlicens, da det er dygtige ryttere, der kommer og bedømmer. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens pas. Da dette er et hyggestævne, kører vi på de ’’gamle’’ vaccinationsregler. Hvis vaccinationerne ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Kontakt gerne stævneudvalget ved tvivl om gyldige vaccinationspapirer.

Ved spørgsmål, kan man kontakte stævneudvalget på staevne.nihekla@gmail.com

Vi glæder os til et godt stævne!

Heklas Stævneudvalg

Mødested/startsted

Hjallerup Rideklub
Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil