Jörfi: Træn restriktionerne væk fra jorden

Søndag den 22. november 2020

Vil du lære at træne eventuelle restriktioner i din hests krop væk ved målrettet træning fra jorden?

Så er et kursus med Nille Larsen lige noget for dig! Nille er en yderst erfaren behandler, underviser og rytter – som har redet stævner i rigtig mange år. Herudover har hun et utal af behandleruddannelser bag sig og driver i dag Klinik Skovly.

Over vinteren afholder Islandshesteklubben Jörfi Hedeland en kursusrække med Nille.

Det vil være muligt at deltage på ét eller flere af kursusdagene og undervisningen vil blive tilrettelagt efter den enkelte ekvipages behov.

På kursusdagene vil Nille sætte fokus på de restriktioner der er i netop din hest.

 Med udgangspunkt i det I sammen spotter, vil hun tilrettelægge relevante øvelser, du selv kan arbejde videre med som supplement til din daglige træning.

Der er fælles opstart og teori, hvorefter der er afsat 30 min. pr. hest til individuel undervisning i træning og teknikker fra jord.

Det anbefales at du bliver hele kurset og ser de andre modtage undervisning – det er utrolig lærerigt og vil give dig et unikt indblik i, hvordan du selv spotter eventuelle restriktioner i heste.

Kurset afholdes på Høveltevej 70, 3460 Birkerød, hvor der er et indendørs undervisningslokale, 2 ridebaner samt lille ridehal. Der vil være kaffe, the og kage. Medbring selv frokost (service etc. er på stedet).

Kurset afholdes følgende lørdage: 22/11, 16/1 og 13/3 og prisen pr. deltager er 750 kr. pr. kursus gang for medlemmer og 850 kr. for ikke-medlemmer. Der er plads til max. 8 deltagere på hvert kursus og kurserne gennemføres ved min. 6 deltagere.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Jörfi HedelandSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Høveltevej 70
3460 Birkerød
Danmark Vis på kort Navigér hertil