ASKA: Feedback på dit gædinga ridt, video

12. oktober 2020 - 6. marts 2021

Få feedback på dit træningsridt i gædingakeppni – af to omgange med 4 mdr. i mellem.

Savner du f.eks. inspiration eller mål med din træning? Har du lyst til at få en dommers bedømmelse af dig og din hest fordi det motiverer dig? Eller har du aldrig stillet op i en gædingakeppni konkurrence men har lyst til at få karakterer for dit ridt? Du får både karakter og uddybende kommentarer af to omgange, så du har noget at arbejde ud fra og videre med. Lyder det som noget for dig, så findes muligheden her ved Hildur Sigmarsdottir.

Hildur er uddannet med BA fra universitetet Holar i Island, som berider, træner og underviser. Hildur er Gædinga dommer, avler, professionel træner og ejer af stutteri Frisendal samt tidligere konkurrencerytter.

Hvad skal du gøre:
Du skal meddele hvilke klasse indenfor gædingakeppni du vil vise og have bedømt (beskrivelser af de enkelte klasser findes på DI´s hjemmeside under ”sport”). I tilmeldingen meddeles hvilken klasse du vil ride, og ligeledes skrives det i mailen du skal sende til Hildur med videomaterialet.

Videoen skal optages med rolig hånd fra midten af banen, så dommeren tydeligt kan se equipagen – altså ikke for tæt på og ikke for langt væk.
Det er muligt at ride på lige spor. Sæt gerne en markør ved start og slut, banelængde ca. 100 m.

Materialet indsendes 1. gang mellem den 11.10 og den 18.10 og 2. gang mellem den 1.3.2021 og den 6.3.2021.
Videooptagelserne sendes via www.wetransfer.com til mail@stutterifrisendal.dk

Du vil senest en uge efter deadline modtage karakter for hver enkelt delelement af programmet, svarende til en dommerseddel, ligesom du vil modtage kommentarer og idéer til hvad der skal forbedres for at løse opgaverne bedre en anden gang.

Deltagerpris:
Pr. equipage/disciplin eksklusiv SPORTI administrationsgebyr.
150,- kr. for ASKA medlemmer og 200,- kr. for ikke medlemmer.

Deltagere Max. 20.

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Virtuelt arrangement, optag videoen hjemme hos dig selv.