Thors Følshow 2020

Søndag den 11. oktober 2020

22 tilmeldte, 13 ledige pladser

Thor inviterer hermed til føl- og plagebedømmelse i ridehuset på Uglestrupgade 9A, Kr. Saaby v. Gevninge, SØNDAG d. 11. oktober 2020. Der er fri entré for tilskuere, men der vil være særlige områder hvor tilskuere skal opholde sig, medbring selv en stol. Bedømmelsen af hestene starter kl. 10 og vi forventer at den festlige dag slutter kl. 17. Der er ankomst og check ind fra kl. 9.00. Tilmelding er bindende. Deltagergebyr refunderes kun i tilfælde af framelding ved fremvisning af dyrlægeattest. Sidste frist for tilmelding er d. 2. oktober kl. 23.59

Følgende heste kan tilmeldes:

  • Hingste- og hoppeføl fra 2020
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2019
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2018

Der kan tilmeldes mere end 2 heste fra samme ejer.

Bedømmelsen af føl og plage har vi overladt til kåringsdommer Bjarne Poulsen, som vil give en grundig bedømmelse ud fra kriterierne vedr. bygning, gangarter, bevægelsesmønster, sind og vilje. Bedømmelsen af føllene bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse med karakterer ved dagens afslutning. Hver klasse bliver oprangeret og der tildeles rosetter til de tre bedste i hver klasse. Vinder af hver klasse kan deltage i et eventuelt Elite Følshow.

Praktiske informationer om hvordan hestene skal vises under bedømmelsen, krav til fremviser, tidsplan og yderligere informationer kan ses på Thors hjemmeside www.thor-klubben.dk når tilmeldingsfristen er udløbet. Føl født i 2020 skal møde med deres mor. De skal være registret på World Fengur, men behøver ikke være mikrochippet eller vaccineret. Øvrige heste skal have minimum 2 basisvaccinationer.

Prisen er kr. 500 pr. hest ekskl. gebyr til Sporti, dog kr. 400 for medlemmer af klubben Thor.  Det er IKKE muligt at have hesten på boks, men inklusiv i deltagergebyret er der fri adgang til opsætning af fold. Der er faste hegnspæle, så medbring hegnstråd og husk vandspand.

Alle folde og græsarealer skal være ryddet for hestens efterladenskaber og evt. foder-rester inden afrejse, der findes redskaber og der er møddingsplads i den blå container ved gavlen af ridehuset.

SALGSHESTE: Hvis dit føl/plag er til salg tilbyder vi gratis at annoncere dette i programmet og over højtaler. Skriv ”til salg” i bemærkninger ved tilmeldingen eller mail til kontaktpersonen.

Der er mulighed for at købe øl, vand, kaffe, kage og sandwich.

Kontaktperson Jette Saltoft Gram, tlf. 30896115, mail: jette.saltoft.gram@live.dk

Vi glæder os til at se jer og de skønne føl og plage. På gensyn THOR

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben ThorSe arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil