Longe Clinic med Amalie San Pedro

Onsdag den 7. oktober 2020

Amalie Møller-San Pedro inviterer til Longe Clinic.

LONGERING I TEORI OG PRAKSIS!

Hvordan bruger hesten sin krop korrekt i en longe? Hvordan skal man bruge sin egen krop når man longerer? Hvor stor betydning har mit kropssprog? Hvilke longeringshjælpemidler virker hvordan? Cavalettis? Longeringssystem? Rebgrime? Longetov? Boots? Cirkler? Hvad er godt til hvilke typer heste, hvor længe og hvordan?

Amalie Møller-San Pedro vil gennemgå longering som træningsform. Først med en times Teori og video, herefter går vi ud i ridehuset og kikker på ”rigtige” heste, i forskellige longeringssituationer og med forskellige hjælpemidler.

Temaaftenen er til alle der gerne vil opbygge holdbarhed, god overlinje og grundstyrke på deres hest samt forbedrer kommunikationen og samarbejdet.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. Clinicen henvender sig til ryttere på alle niveauer og aldre, som ønsker en større indsigt i arbejdet med vores islandske heste.

Programmet kommer til at være:
18.00 – Teori
18.45 – Pause - Kaffe og kage
19.30 – Amalie viser teorien til hest i ridehal
21.00 – Tak for denne gang

Idom kommer til at danne rammerne for San Pedro Training´s arrangementer i de helt nye rammer, med lækkert stort kursuslokale og ridehal med tribuner.

Vi skal blive klogere og vi skal hygge os. Derfor vil der selvfølgelig blive serveret kaffe og kage i pausen.

"... Et super inspirerende kursus med en god og positiv tilgang til hestene :) stor ros til Amalie..." - Mette Bragenholt Uttrup Madsen

"...altid kompetent og kreativ undervisning, vi sætter pris på Amalies rare og imødekommende måde og være på" – Camilla Nielsen

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun blandt andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. Hun har redet finaler til Istølt, World Tølt, Danmarksmesterskaberne m.m. Amalie har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum.
Herudover er Amalie uddanet Coach fra Copenhagen Coaching academy. Amalie er en erfaren foredragsholder og denne clinic har hun afholdt mere end 20 gange fordelt over hele landet med stor succes.

Se mere til foredragsholder, Amalie på www.sanpedro.dk eller youtube.

Tilmeldingen er bindende – du er velkommen til at sælge pladsen til anden side.

Dato: D 7 oktober

Sted: San Pedro Training
Idomlundvej 8, 7500 Holstebro

Pris: 400 kr. + sporti gebyr.

Tid: kl 18-21

Maks 40 deltagere!

Arrangørens kontaktinfo

San Pedro Training


Mødested/startsted

San Pedro Training
Idomlundvej 8
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil