Dressur i teori og praksis ved Karina Watson Olsen

31. oktober - 1. november 2020

12 tilmeldte

Vi har den store fornøjelse at kunne tilbyde endnu et spændende kursus med den dygtige underviser, forfatter, foredragsholder, dressurrytter og tidligere dressurdommer Karina Watson Olsen.

Kurset er åbent for ryttere på heste, ponyer og islandske heste. Karina er passioneret dressurrytter siden barnsben, tidligere dressurkonkurrencerytter på svær niveau og dressurdommer. Hun har intet mindre end 33 års erfaring som underviser, og hun har med stor succes siden 2007 også redet islandske heste, og undervist ryttere på islandske heste.

Alle ryttere med interesse for dressuren vil derfor have stor glæde og gavn af dette kursus. 

Karinas bøger "En halv parade - fra god grundridning til de lette dressurklasser" og "Træn din hest fra jorden" er noget ganske særligt. Det er bøger, der vil forbedre dit forhold til din hest, forøge din forståelse for dressurens formål og principper og give dig endnu større glæde ved at ride.

Karinas fantastiske historie, hendes mange års erfaringer og hendes indsigt og forståelse for hestens adfærd og sprog formidler hun kyndigt i sin måde at få rytteren til at kommunikere med hesten på, og som på forunderlig vis gør selv meget svære øvelser betydelig nemmere.

Karina formår at give rytteren en stor bevidsthed om sig selv som rytter, og herigennem med lethed at kunne indvirke på hesten med fine og effektive hjælpere.

Uanset hvilket niveau den rytter hun underviser er på, er entusiasmen lige stor. Hun har en helt enestående evne til at møde hest og rytter præcis der, hvor de er, og til at være positiv konstruktiv omkring ekvipagen.

Du kan glæde dig til masser af aha oplevelser og effektive værktøjer til din fortsatte ridning af din hest - også efter kurset.

På dette kursus vil du ved foredraget lørdag eftermiddag komme til i teori og praksis at få et større indblik og yderligere forståelse for rytterens opstilling og indvirkning, få værktøjer til at bruge dressurbanen effektivt, blive mere bevidst om hvilke øvelser der gavner hestens takt, smidighed og styrke og få forslag og gode råd til den daglige træning for netop dig og din hest. Har du noget specielt, som du ønsker, at Karina skal tage op, kan du skrive det i feltet med bemærkninger eller du kan sende os en mail.

Lørdag d. 31. oktober og søndag d. 1. november er der Eneundervisning a´30 minutter i tidsrummet 8-15.
Lørdag d. 31. oktober er der foredrag kl. 15:30-17:30.

Foredraget lørdag foregår i arrangørens gildesal på Sørkelvej 33, og undervisningen foregår i ride huset på Sørkelvej 21.

Deltagerpris:

  • Undervisning lørdag og søndag med foredrag lørdag kr. 1100,- inkl. leje af ride hus ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
  • Undervisning lørdag og søndag uden foredrag kr. 1000,- inkl. leje af ride hus ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
  • Undervisning lørdag kr. 550,- uden foredrag inkl. leje af ride hus ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
  • Undervisning søndag kr. 550,- uden foredrag inkl. leje af ride hus ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
  • Foredrag lørdag kr. 200,- ekskl. SPORTI administrationsgebyr.
  • Boks eller fold til din hest kan lejes. Kontakt arrangøren.

Medbring selv mad og drikke til dagen. Dog er der i prisen inkl. kaffe/te og kage ved foredraget.

Karina stiller et videokamera til rådighed, og der kan tages en kort video af hver rytters undervisning om lørdagen. Videoerne gennemgås lørdag eftermiddag. Det er selvfølgelig frivilligt om man ønsker, at få taget video.

Vi sender dig en mail med yderligere information og ride tider senest tirsdag d. 27.10.

Vi passer på os selv og hinanden, og vi vil selvfølgelig følge udviklingen i forhold til Covid-19. Hvis vi må aflyse/flytte arrangementet, refunderes din betaling.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du sælge din plads til en anden.

Arrangørens kontaktinfo

Sanne Kragelund Østergaard


Mødested/startsted

Sørkelvej 33, Truust
8882 Fårvang
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Foredraget lørdag foregår i arrangørens gildesal på Sørkelvej 33, og undervisningen foregår i ridehuset på Sørkelvej 21.