Heklas DRL Klubstævne

Lørdag den 17. september 2011

TILMELDING ER LUKKET 2. sep. kl 18.00 da stævnet er fyldt op.

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles som et ranglistestævne hos Hekla, Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev.

Der rides efter FIPO 2011 samt ”Regler for stævneridning i Danmark” - Husk rytterlicens! Se mere på www.islandshest.dk

Stævnet afholdes den 17. september 2011 og starter kl. 8:00. Indcheckning kl. 06:45 til 07:30. Der vil blive afholdt dommermøde kl. 7:30 og ryttermøde kl. 7:45 foran sekretariatet. (Såfremt vejret ikke tillader det, flyttes ryttermødet til ridehallen).

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet på 250 m. ovalbane:
T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2 og 5.2

Der vil være plads til 25 deltagere i T8, T5, 4.5 og 4.3. Alle klasser rides med flere på banen.

Klasser med 5 eller færre tilmeldte kan aflyses. Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Der vil kun blive afviklet A-finaler. I T8 og 4.5 vil der blive afviklet juniorfinaler. Man er junior til og med det år man fylder 15 år.

Pris for deltagelse i stævnet: 300,- per ekvipage. Fold koster 50,-. Max én hest pr. fold - HUSK foldredskaber. Foldene vil blive anvist ved check in. Boks koster 300,- inkl. halm. Husk at muge efter din hest – hvis boksen ikke er ordnet, koster det 500,-. Der er et begrænset antal bokse, så det er først til mølle princippet, der gælder.

Der er plads til 65 ekvipager og der kan tilmeldes 1 hest per rytter. Såfremt stævnet ikke fyldes op, kan man komme på venteliste med hest nr. 2.

Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Meld dig gerne frivilligt – ingen hjælpere, intet stævne. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen starter den 22. august kl. 18:00 på SPORTI. Ingen tilmelding uden online betaling. Et mindre gebyr til sporti.dk må påregnes. Det er først til mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste.

Tilmeldingen er bindende, og der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 2. september 2011. Startgebyr refunderes kun efter 2. september ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret, fold samt boksgebyr ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Tro- og love erklæringen kan udskrives fra www.nihekla.dk. HUSK at tjekke hestens vaccinationer før stævnet. Reglerne kan findes på islandshest.dk.

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra den 12. september. Der udsendes ikke program. Startlister hænges op på stævnepladsen.

Vi glæder os til et godt stævne!
Stævneudvalget

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil