KJARNI: Fra unghest til konkurrencehest

Lørdag den 7. november 2020

Fra unghest til konkurrencehest v/Anne Stine Haugen Stald Gavnholt

Anne Stine Haugen og Agnar Snorri Stefánsson driver til hverdag stutteriet Stald Gavnholt i Silkeborg. De seneste år har Stald Gavnholts avl vist sig særligt flot til kåringer samt på stævnebanerne. Anne Stine er også tidligere verdensmester i V1, og har flere VM, NM og DM medaljer i bagagen og har redet adskillige heste på højeste niveau.

Anne Stine afholder clinic på Lilletorp Gaard i Fredensborg, hvor hun fortæller lidt om sin historie, erfaringer og om vejen fra tilridning af en unghest og de forskellige faser i opbygningen af en konkurrencehest. I den forbindelse tager Anne Stine hingsten Gunnar fra Gavnholt med, som hun har redet og bygget op over de seneste år.

Anne Stine lægger stor vægt på at hesten skal være afspændt og rolig, og derfra finde den gode balance og spændstighed i gangarterne. Hun vil fortælle om nogle af de forskellige udfordringer der kommer hen ad vejen, og hvilke løsninger/øvelser hun bruger i sin daglige træning.

Efter clinic’en byder vi på lidt mad og drikke i det nyistandsatte ridehus på Lille Torp Gaard.

Weekendkursus
Anne Stine tilbyder også undervisning på Lille Torp Gaard lørdag og søndag. Der er enkelte ledige pladser på dette weekendkursus du kan tilmelde dig og din (ung)hest. Kurset omfatter undervisning i 45 min. lørdag og 45 min. søndag.

Priser:

  • Clinic inc. middag 7.november kl. 18:30 kr. 300,-
  • Weekendkursus incl. Clinic og middag kr. 1.350,-

Priserne er ekskl. SPORTI administrationsgebyr

Clinic max. 25 pladser. Weekendkursus max. 10 pladser.  

Arrangørens kontaktinfo

Kjarni IslandshesteklubSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Lille Torp Gaard
Grønholtvangen 31
3480 Fredensborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil