Hekla: Juletur til Egholm

Søndag den 22. november 2020

Hekla har i år skabt denne unikke mulighed for at komme på en hyggelig ridetur rundt på den dejlige ø Egholm. Vi skal ride på digerne med udsigt til Aalborg og Gjøl, og nyde fuglelivet og den skønne natur, og selvfølgelig lægges vejen forbi den store trold Pil. Turen varer ca. 2,5 time i roligt tempo, og da ikke alle vil ride lige stærkt deler vi os op i to grupper, så alle får en dejlig tur. Hekla har i samarbejde med Jens Thomsen og Daniel Hansson, som ejer Vestergård, lavet dette arrangement, og de har aftalt med færge farten, at den store færge sættes ind denne dag til at fragte os frem og tilbage. Efter rideturen bliver der mulighed for at lave folde på Vestergård, hvor hestene kan stå, mens vi nyder frokosten og det hyggelige selskab. Herefter vil færgen igen sejle os tilbage til Aalborg.

Hekla har lavet et klippekort til færgen så det gøres billigst muligt og derved bliver prisen 33 kr. for bil og trailer og 12,50 kr. pr person. Færgen sejler uden pauser fra kl. 9.00 indtil alle er ovre. Vi venter på Vestergård til alle er fremme og klar til afgang ca. kl. 10.15

Skynd jer at melde jer til på denne enestående tur, der er kun plads til 50.

Pris 200,- ekskl.  SPORTI administrationsgebyr for turen. Prisen er inkl. lækker gryderet og drikkevarer. Derudover kommer betaling af færgebilletten. Der vil blive sendt mere information omkring det praktiske ift. færgen, når vi nærmer os juleturen.

Adresser:
Færgen til Egholm – Egholm Færgevej 23, 9000 Aalborg
Egholm Vestergaard – Egholm 57, 9000 Aalborg

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Egholm Vestergaard
Egholm 57
9000 Aalborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil