ASKA: Sport regler og guidelines

Onsdag den 27. januar 2021

7 tilmeldte, 23 ledige pladser

Foredrag ”Sport – regler og guidelines” ved Liv Malskær.

Drømmer du om rosetter til et sportsstævne, eller vil du gerne være klogere på hvordan hestens gangarter bedømmes til et stævne, så skal du kende dine guidelines. Guidelines er en del af det internationale bedømmelsessystem for islandske heste og sammen med reglementet udgør de fundamentet for hvordan du og din hest bedømmes ude på ovalbanerne.

Guidelines er opbygget efter træningsskalaen og kan bruges af ryttere på alle niveauer til at forstå og træne frem mod de kvaliteter, som dommerne ønsker at se. Liv vil gøre os klogere de 5 kerneområder og på blandt andet firewall, hvad er god aktion og hvad der skal til for at forbedre dig og din hest.

Foredraget er for alle uanset om du endnu har dit første Sportsstævne til gode og bare er nysgerrig på hvad det er, eller du har redet DM flere gange.

Foredragsholder: Liv Malskær er uddannet national-sportsdommer i Dansk Islandshesteforening og har siden 2006 trænet islandske heste på alle niveauer i Island, Canada og Danmark. Liv har desuden flere års erfaring som underviser.

Corona: Der vil blive taget de fornødne forholdsregler, så gældende anbefalinger om afstand og hygiejne overholdes. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse hvis det ikke er muligt at afholde foredraget i hht. regeringens retningslinjer.

Dato: 27. januar 2021 kl. 19.30 – ca. 21.00

Pris ekskl. sporti gebyr:

  • ASKA-medlemmer kr. 150
  • Ikke ASKA-medlemmer kr. 200

Sted: Dragonstuen, Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Forplejning: Kaffe, te og kage. Øl/vand kan tilkøbes på dagen.

Tilmelding er bindende og fordeles efter ”Først til mølle”. Min antal 16 og max 30 deltagere. Det er tilladt at sælge sin plads. Husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi har reserveret et begrænset antal gratis pladser til ASKA juniorer (u. 18) i følge med betalende voksen. Så tager du en junior med, så skriv navn og alder i feltet “Bemærkninger til arrangøren”.

Du kan også give foredraget som julegave til en anden, blot tilmeld dig med dit eget navn og skriv ”Julegave”, det fulde navn og mail på modtager i feltet ”Bemærkninger til arrangøren”. Du giver selv besked til personen til jul.

Vi ser frem til en spændende og lærerig aften
Pernille Maj Svendsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Dragonstuen, Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil