ASKA: Gædingakeppni regler og guidelines

Tirsdag den 23. februar 2021

Online foredrag ”Gædingakeppni regler og guidelines” ved Hildur Sigmarsdóttir.

I Gædingakeppni er det primært hesten der bedømmes frem for ekvipagen. Det skal være en fornøjelse at se hesten performe, men hvordan bedømmer dommerne egentlig det? Hvordan udnytter man bedst banen? Og hvordan siger man egentlig ”Gædingakeppni”? Det og meget andet får du svar på til denne teoriaften om emnet.

Foredraget er en introduktion til Gædingakeppni verdenen. Hildur vil fortælle om de forskellige klasser, hvordan man rider dem, hvilke regler man skal kende, hvad det er dommerne vil se og om pointsystemet, og så vil der være tid til spørgsmål.

Der er plads til alle uanset om du endnu har dit første Gædingakeppni til gode og bare er nysgerrig på hvad det er, eller du har redet DM flere gange.

Foredragsholder: Hildur Sigmarsdóttir er uddannet med BA fra Holar i Island som berider, træner og underviser. Hun er erfaren Gædingakeppni dommer, avler, professionel træner og ejer af stutteriet Frisendal og tidligere konkurrencerytter.

Corona: Hvis ikke det er muligt at afholde foredraget fysisk i hht. regeringens retningslinjer, bliver det afholdt online. Nærmere info følger.

Dato: 23. februar 2021 kl. 19.30 – ca. 21.00

Pris ekskl. sporti gebyr:

  • ASKA-medlemmer kr. 150
  • Ikke ASKA-medlemmer kr. 200

Sted: Online - tilmeldte får tilsendt et personligt link før fordraget.

Forplejning: Kaffe, te og kage. Øl/vand kan tilkøbes på dagen.

Tilmelding er bindende og fordeles efter ”Først til mølle”. Min 16 og max 30 deltagere. Det er tilladt at sælge sin plads. Husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi har reserveret et begrænset antal gratis pladser til ASKA juniorer (u. 18) i følge med betalende voksen. Så tager du en junior med, så skriv navn og alder i feltet “Bemærkninger til arrangøren”.

Du kan også give foredraget som julegave til en anden, blot tilmeld dig med dit eget navn og skriv ”Julegave”, det fulde navn og mail på modtager i feltet ”Bemærkninger til arrangøren”. Du giver selv besked til personen til jul.

Vi ser frem til en spændende og lærerig aften
Pernille Maj Svendsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Online/virtuelt
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil