Saga Svendborg Foredrag: Kort og godt om rideangst

Onsdag den 6. januar 2021

Saga Svendborg inviterer til foredrag ved psykolog Laura Nielsen om angst generelt, hvordan det opstår, hvordan det opfører sig, hvordan håndterer man angst, hvordan kan vi gå til rideangst specifikt? Hvad skal man være opmærksom på som underviser, pårørende eller hvis man har rideangst? Hvilken behandlingsmuligheder er der? Hvilke teknikker og værktøjer anvendes.

Målgruppe for foredraget er ryttere med rideangst, pårørende samt undervisere, der ønsker at blive klogere på, hvordan man håndtere angst og ængstelige individer.

Som deltager får du en større indsigt i angst, hvordan og hvorfor opstår den, hvilken mekanismer ligger der bagved? Du får også en grundig gennemgang af angst fra et psykologisk perspektiv samt værktøjer til at håndtere og arbejde med angst – samt gode råd og perspektiver til hvordan du støtter og hjælper personer med angst.

Laura Nielsen
Laura Nielsen er uddannet cand.psych fra SDU og har arbejdet med angst og angstbehandling, primært for børn og unge samt deres forældre, både igennem individuelle samtaler og gruppeterapi. Derudover har hun de sidste 10 år undervist i ridning på islændere på flere forskellige niveauer og er selv ivrig konkurrencerytter. Disse to områder krydsede under hendes arbejde ved Stald Toftedal hvor hun arbejde med hesteassisteret terapi blandt andet for angst ramte.

Sted
Foredraget holdes i Svendborg Idrætscenter, Bølgen på 1. sal, hvor man er vandt til at håndtere arrangementer dagligt med overholdelse af corona-regler.

Der er kaffe, te og kage undervejs – hvordan det præcist serveres beslutter vi, når vi kender de konkrete corona-restriktioner for datoen.

Pris
Prisen er 80 kr. for medlemmer og 130 kr. for ikke-medlemmer, ekskl. Sporti-administrationsgebyr.

Tilmelding: Senest den 3. januar 2021. Arrangementet gennemføres ikke med under 25 tilmeldte.

Arrangørens kontaktinfo

Saga Svendborg



Se arrangørklubben på SPORTI

Saga Svendborg

Mødested/startsted

Svendborg Idrætscenter, 1. sal i lokalet Bølgen
Ryttervej 70
5700 Svendborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil