ASKA Jordarbejde, lær at træne din hest fra jorden

Søndag den 13. december 2020

I forbindelse med klubdagen d.13.12 på vilhelmsborg (gul hal) udbydes følgende arrangement med egen hest med tilmelding.

Jordarbejde er en fantastisk måde at smidiggøre, styrke og løsgøre hesten på. Da hesten under jordarbejdet kan arbejde frit og kun skal forholde sig til sin egen krop og ikke "forstyrres" at rytterens vægt, kan hesten derfor lettere arbejde korrekt og opnå bedre resultater. Når vi træner hesten fra jorden lærer den at bruge sin krop på en anden måde og hvis vi arbejder løbende med jordarbejdet, vil hesten lære det nye bevægemønster, som den kan begynde at bruge under rytter også.

Jordarbejdet er også fantastisk til at indlære nye øvelser, da hesten netop udelukkende skal forholde sig til sin egen krop.

De fleste heste er meget hurtige til at forstå arbejdet og begynde at nyde det og faktisk er den største udfordring for godt jordarbejde, personen der går på jorden.

Derfor har vi inviteret Annette til at komme og vise os hvilke øvelser der træner hvad, hvordan vi påvirker hesten korrekt fra jorden og ikke mindst hvordan vi placerer os bedst i forhold til hesten, så den får mulighed for at arbejde bedst muligt. Annette Klausen er dressurrytter og træner hesten efter de gamle klassiske principper. Derfor træner hun en del fra jorden og underviser også i disciplinen.

Deltagerne deles op i hold af max 6. Hvert hold får undervisning/arbejder med hestene 45 min.
Max antal deltagere er 24.

Vi fylder tiderne op fra kl. 9 og deltagerne vil få besked om tidspunkt/hold de er på. Det er muligt at bytte sit tidspunkt med andre internt (blot obs på at give bestyrelsen besked).

Med venlig hilsen ASKA’s bestyrelse

Deltagerpris
For klubbens medlemmer kr. 150,- kr. ekskl.  SPORTI administrationsgebyr
For ikke medlemmer 250,- kr. ekskl.  SPORTI administrationsgebyr 

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg (gul hal)
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil