World Toelt 2021 - Sportskonkurrencerne

16. - 17. april 2021

Så er det tid til at tilmelde sig World Toelt, som afholdes i Odense Kongres og Kulturcenter – Arena Fyn.

Verdens største indendørs islandshesteshow slår endnu en gang dørene op d. 16. og 17. april 2021 og vi er klar til at lave et brag af et show med nogle af verdens absolut bedste ekvipager!

Worldtoelt 2021 kommer til at ære underlagt restriktioner pga. COVID-19 situationen, men vi vil gøre alt for at gennemføre, og så sikkert for os alle som muligt. Vi har i samarbejde med OCC fået tilladelse til at afholde eventet under kravet af forsamlingsrestriktionen på 500 personer i alt, hvor hovedparten er siddende. Dvs. når man ikke håndterer sin hest skal man sidde på tilskuerpladserne.
Men vær opmærksom på før du tilmelder dig.

 • Der vil desværre ikke være udstillere i år
 • Der vil kun være plads til max 300 siddende tilskuere
 • Alle skal bære mundbind/visir, undtagen når de håndterer hesten eller sidder ned
 • Mad og cafeteria området bliver bag de store tribuner og man skal bære mundbind/visir når man går til og fra spiseområdet.
 • VIP-borde sælges som enkeltpladser 3000,- kr. pr stk. ved tilmelding, 4 personer ved hvert bord, inkl aftensmad fredag, frokost og aftensmad lørdag.
 • Der er én billet pr tilmeldt ekvipage, dvs. du skal købe billet gennem billetsalget på sporti, hvis du har hjælpere eller familie med, dette gælder alle personer også børn.
 • Ved aflysning af eventet refunderes din tilmelding minus 100,- kr. i gebyr

Der vil som altid blive udbudt fire klasser i sportskonkurrencen og igen er det T.1, T.2, 4.1 og 5.1 der er på programmet.
World Toelt er ikke et ranglistestævne, men et show hvor de bedste konkurrerer om de prestigefyldte finalepladser!

Adgangskrav
I 2021 skal du blot have opnået karakteren i den ene klasse, hvis du ønsker at ride 2 klasser på samme hest.
Den adgangsgivende karakterer skal være opnået som et gennemsnit på mindst to karakterer, indenfor 2 år, og begge resultater skal være registreret på den nuværende WRL-liste. Det er ekvipagen der skal være registreret med de adgangsgivende karakterer.
Således bliver minimumskravene i 2021:

 • T.1: 6,7
 • T.2: 6,0
 • 4.1: 6,4
 • 5.1: 6,0

Tilmelding
Tilmeldingen foregår via www.sporti.dk og åbner 1. december 2020 med sidste tilmeldingsfrist d. 15. marts 2021, herefter ekstra gebyr på 1000,- kr.
I sportsklasserne er der ca. 30-35 ekvipager i hver klasse og de 25 pladser sælges via Sporti. De resterende pladser uddeles til World Toelt 2020 vindere, verdensmestre og wildcards.

Dommere
Der vil i 2021 være et dommerhold bestående af 3 FEIF dommere.  

Forhold
Alle deltagere har adgang til boks på 2,5x2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 15. april klokken 12.00 og skal forlades senest søndag den 18. april klokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.
Rytterne har pladser i ryttersektionen i arenaen ved indgangen til banen.

Der vil være adgang til indendørs opvarmning på 20x40 bane med samme underlag.

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 14.00-20.00 og ellers henvises der til opvarmningsbanen, der er åben så længe der rides show i arenaen.

Præmier
Der vil ligesom de foregående år være præmier på spil i sportskonkurrencerne. I 2021 er der præmier til de tre bedst placerede i hver klasse til en minimumværdi af:

 1. præmieværdi: 1000 EUR
 2. præmieværdi: 500 EUR
 3. præmieværdi: 250 EUR

Startgebyr
Prisen for ryttertilmeldingen er 3000 dkr og inkluderer én partoutbillet til ryttersektionen i arenaen, boks samt slutudmugning. Denne pris gælder for tilmelding til én klasse.

Ønsker man at tilmelde samme hest til en yderligere klasse koster dette 500 dkr ekstra

Navnet på den deltagende hest skal oplyses ved tilmelding, da det er vigtigt for os at vi ved hvilke heste vi kan promovere på hjemmesiden. Skulle det ske at en anden hest medbringes oplyses dette hurtigst muligt til arrangørerne.

Hotelværelser
Odense Congress Hotel ligger op ad Arena Fyn. Vi har reserveret værelser til World Toelt 2021, som skal bookes via www.sporti.dk sammen med tilmeldingen. Prisen i år er sat lidt ned, da det ikke vil være daglig rengøring på værelserne, men har du brug for ekstra håndklæder kan disse hentes i receptionen uden beregning.

Refundering
I forhold til refundering oplyses det at startgebyret kun refunderes hvis eventet bliver aflyst. Dog vil vi opkræve et gebyr på 100,- kr. 

Vigtig info

 • Medbring originalt hestepas og vaccinationskort.
 • Deltagende heste skal være mindst seks år.
 • World Toelt sætter etikken i højsædet. - Der er løbende kontrol af udstyr og skoning i området omkring Collecting Ring ved en FEIF-dommer.
 • De regerende World Toelt mestre rider sidst i den pågældende klasse og de regerende verdensmestre rider næst sidst i den pågældende klasse.
 • Startrækkefølge sker ved lodtrækning og startlister fås ved ankomst
 • De fem bedste heste i hver klasse samt vinderen af B-finalen er kvalificeret til A-finalen.
 • Ønsker du at ride til noget bestemt musik skal du notere det på tilmeldingen og det skal være muligt at finde på Spotify.

Mere information
Hold dig opdateret på www.worldtolt.dk og kontakt os endelig for mere information.
Sekretariat: info@worldtoelt.dk

Arena Fyn
World Toelt 2021 finder sted i Arena Fyn, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Arena Fyn er nem at komme til via E20. Ved ankomst finder du sekretariatet, tjekker ind og viser hestens papirer, inden du læsser af.

Med håb om et fantastisk arrangement, tillader vi os at sige på gensyn og at vi glæder os til endnu en gang at byde jer velkommen til to forrygende dage i Arena Fyn i april 2021.

Vel mødt,
Holdet bag World Toelt

Mødested/startsted

OCC Odense
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil