Hekla: Råbjerg Miletur

Lørdag den 4. september 2021

Heklas årlige Råbjerg Mile tur.

Endagstur lørdag 4. sep. 2021.

Mødested: Gårdbogård, Gårdbovej 300, 9982 Ålbæk

Vi har desværre set os nødsaget til at reducere weekendturen til en endagstur uden overnatning. 

 

”Almindelig tur”:

Vi rider lørdag kl. 10.00 i mindre hold i det fantastisk flotte område. En kort formiddagspause undervejs med en lille forfriskning. Der er middagspause ca. kl. 13 på P-pladsen ved Råbjerg Mile, hvor der serveres sandwich til frokost. Om eftermiddagen holder vi pause, hvor der serveres hjemmebagt kage.

Ved afslutning af rideturen ca. kl. 17 på Gårdbogård er der mulighed for at opsætte mindre fold. NB: Medbring selv hegnsmateriale. Grillen vil herefter blive startet, så man kan grille medbragt mad.  Vand og øl kan købes. 

 

”Lang tur”:

Ønsker man at forlænge rideturen lørdag lidt, og få en lille strandtur med, er det også muligt. Vær dog obs på, at denne tur starter lørdag kl. 9.30 og det skal oplyses ved tilmelding.

 

”Kort tur”:

Hvis man ønsker en kortere ridetur lørdag, er det muligt at starte med frokost kl. 13 på P-plads ved milen, og herefter ride med på turen hjemad. Vi er behjælpelige med at få hentet bil/trailer efter rideturen, hvis der er behov for det.

 

Priser:

Prisen for ridetur inkl. sandwich og kage 125 kr for Hekla-medlemmer og kr. 175 for ikke-medlemmer.

 

Turen er for stambogsførte islandske heste (rødt eller sort pas). Turen er åben for alle islændervenner. Sørg for at hesten er i form til den tur der vælges!

Tilmelding slutter 25.08.2021. Tilmelding er bindende.

Turen vil blive gennemført i henhold til Covid-19 restriktioner. Ved evt. aflysning refunderes indbetalte beløb minus administrationsgebyr.

Spørgsmål til ovenstående: Kontakt Gitte Gudiksen, tlf. 6073 9407 eller på mail gittegudiksen@hotmail.com

Mødested/startsted

Gårdbogård
Gårdbovej 300
9982 Ålbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil