Gandur: Hestemassage til husbehov - del 2

Lørdag den 6. november 2021

Til dem der har deltaget i Hestemassage til husbehov Basis kursus har vi lavet en viderebygning på basis kurset som lige går et spadestik dybere.

Kunne du tænke dig at dykke dybere ned i anatomien og muskellæren om hesten? Kunne du tænkte dig, at vide mere om hvordan du selv kan lokalisere spændinger og afhjælpe dem?

Disse emner, og mere til, bruger vi temadagen på og du vil efterfølgende være rustet til at forstå muskelopbygningen, hvad en spænding er, at lokalisere spændinger og afhjælpe mindre spændinger i din hest.
Du vil få anatomisk viden omkring hesten og viden om bevægeapparatet.

Vi kommer til at se nærmere på nerverne og dykker ned i noget shiatsu/akupressur, trykpunkter, equine touch i en udvidet version.

Du vil efterfølgende selv kunne være med til at optimere din hest, hjælpe til at præstere og bevæge sig bedre, og du vil uden tvivl få en måde at være sammen med din hest på, som både din hest og dig vil syntes er hyggelig - og gavner den.

Vi gennemgår anatomi og muskellære, hvordan vi lokaliserer spændinger og bedømmer hestens skævheder ud fra ganganalyser og selvfølgelig gennemgår generelle, let anvendelige massageteknikker.

Det vil være muligt at afprøve teknikker på egen hest dog skal man være villig til at man er 2 personer om hver hest.

Underviser Dina Hjort

Kurset er inkl. Sandwich til frokost samt kaffe/the i løbet af dagen. Drikkevarer medbringes selv

Pris.: eksl sporti gebyr: 575 kr

Tid: Søndag d. 6/11 kl. 9-15.00

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Klubhuset
Damkærvej 4
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil