ASKA: Sport dommerfeedback via video

1. - 6. marts 2021

Savner du inspiration eller mål med din træning, har du lyst til at få en bedømmelse af dig og din hest fordi det motiverer dig, eller har du aldrig stillet op i en sports konkurrence men har lyst til at få karakterer for dit ridt.  Kunne du have lyst til at få mere uddybende kommentarer til din karakter end vanlig, så findes muligheden her.

Hanne Bjerre er nationaldommer og har i mere end 25 år dømt på alle niveauer, fortrinsvis DRL. Hanne har blik for hvad rytter og hest skal kunne præstere i forhold til de guidelines og regler der er i sportskonkurrencerne.
Hanne er aktiv islandshesterytter igennem 32 år og lejlighedsvis stævnerytter.

Hvad skal du gøre:
Du skal meddele hvilket program/hvilken disciplin, inden for sport, du ønsker at præsentere og blive bedømt ud fra (T8, T5, V2 osv – beskrivelser af de enkelte discipliner findes på DI´s hjemmeside under sport).
Dit valg af program/klasse meddeles i tilmeldingen under bemærkninger til arrangøren og igen sammen med indsendelse af videomaterialet.

Videoen skal optages med rolig hånd fra midten af banen (dommer position). så dommeren tydeligt kan se equipagen – altså ikke for tæt på og ikke for langt væk J

Obs. Alle opgaverne er én omgang undtagen skridt, som er en halv omgang. Ved øgninger vises de 2 gange – én for hver langside. Hilsen og gangartsskifte foregår midt for på kortsiden.

Materialet indsendes mellem den 1.3.2021 og den 6.3.2021.

Videooptagelserne sendes via www.wetransfer.com. til hanne.bjerre@mail.tele.dk

Du vil senest en uge efter deadline modtage karakter for hver enkelt delelement af programmet, svarende til en dommerseddel, ligesom du vil modtage kommentarer og idéer til hvad der skal forbedres for at løse opgaverne i ride disciplinerne bedre en anden gang.

Deltagerpris:
150,- kr. for ASKA medlemmer og 200,- kr. for ikke medlemmer, pr. equipage/disciplin eksklusiv SPORTI administrationsgebyr.

Deltagere max. 9.

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Digitalt
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil