ASKA: Gædinga dommerfeedback via video

1. - 6. marts 2021

Savner du inspiration eller mål med din træning, har du lyst til at få en bedømmelse af dig og din hest fordi det motiverer dig, eller har du aldrig stillet op i en gædingakeppni konkurrence men har lyst til at få karakterer for dit ridt.  Kunne du have lyst til at få mere uddybende kommentarer til din karakter end vanlig, så findes muligheden her ved Hildur Sigmarsdottir.

Hildur er uddannet med BA fra universitetet Holar i Island, som berider, træner og underviser. Hildur er Gædinga dommer, avler, professionel træner og ejer af stutteri Frisendal samt tidligere konkurrencerytter.

Hvad skal du gøre:
Du skal meddele hvilken klasse indenfor gædingakeppni du vil vise og have bedømt (nærmere beskrivelser af de enkelte klasser findes på DI´s hjemmeside under ”sport”). I tilmeldingen meddeles hvilken klasse du vil ride, og ligeledes skrives det i mailen du skal sende til Hildur med videomaterialet.

Videoen skal optages med rolig hånd fra midten af banen, så dommeren tydeligt kan se equipagen – altså ikke for tæt på og ikke for langt væk.
Det er muligt at ride på lige spor. Sæt gerne en markør ved start og slut, banelængde ca. 100 m.

Materialet indsendes mellem den 1.3.2021 og den 6.3.2021.
Videooptagelserne sendes via www.wetransfer.com. til mail@stutterifrisendal.dk

Du vil senest en uge efter deadline modtage karakter for hver enkelt delelement af programmet, svarende til en dommerseddel, ligesom du vil modtage kommentarer og idéer til hvad der skal forbedres for at løse opgaverne fremadrettet.

Deltagerpris:
Pr. equipage/disciplin eksklusiv SPORTI administrationsgebyr.
150,- kr. for ASKA medlemmer og 200,- kr. for ikke medlemmer.

Deltagere max. 13. 

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Digitalt.
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil