ASKA Online stævne

Lørdag den 17. april 2021

ASKA holder virtuelt sport D-stævne

Koncept
Et virtuelt stævne hvor den enkelte rytter uploader en film med sit program. Programmet bedømmes ud fra filmen af 3 uddannede dommere efter FEIF Rules and Regulations.

Du optager dit program på en ovalbane eller ridebane. Der skal som minimum vises 100 m af hver gangart med tydelig markering af langside/start og slut. Rides der temposkift på bane skal midten af kortsiden også markeres. Videoer på lige spor vil ikke blive bedømt.

Der rides selvfølgelig under forhold der er i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens retningslinjer for socialt samvær.

Stævnet er et D-stævne og kræver licens.

For ASKA medlemmer:

ASKA køber licens til alle medlemmer, der tilmelder sig dette arrangement. Dvs. hvis du er ASKA medlem kræver dette online stævne ikke at du har licens i forvejen. Du skal blot tilmelde dig (ASKA sørger for licensen).

For øvrige:

Stævnet er et D-stævne og du skal selv købe D-licens for at deltage i dette online stævne. Endagslicens kan købes her https://www.sporti.dk/product.php?pid=69 og koster 160 kr. (NB. Medlemskab i ASKA koster 195 kr.)

Videoerne vil blive uploadet af arrangøren som en playliste på Youtube, hvor alle interesserede kan deltage som virtuelt publikum.

Klasser
Følgende klasser udbydes:

Tølt-klasser

 • T3
 • T4
 • T5
 • T8

Gangartsklasser

 • F2
 • V2
 • V3
 • V5

Der rides naturligvis med kun 1 rytter på banen, og der skal vises 1 omgang i hver opgavedel, undtagen skridt hvor der vises ½ omgang og pas i F2, hvor der må vises 3 langsider.

Alle klasser er åbne for alle, men vi opfordrer til at man tilmelder sig den klasse man ville have tilmeldt sig forårets andre stævner. Hver rytter kan max. tilmelde sig 2 klasser.

Alle deltagere vil få tilsendt dommersedler med delkarakterer og kommentarer til deres program.

Resultaterne offentliggøres løbende på ticker.icetestng.com, og der kåres en top 3 når alle deltagere er bedømt. Top 3 i hver klasse vil få deres program offentliggjort på ”ASKA Stævne” FB siden og de vil få tilsendt en flot roset.

Dommere

 • Iben Toftvang (Lokal)
 • Liv Malskær (National)
 • Melanie Schmidt (Lokal)

Krav til filmen

 • Filmen skal være optaget med rolig hånd eller stativ fra midten af banen, så dommerne ikke bliver søsyge når de kigger din video
 • Der må ikke være klippet i filmen
 • Der må ikke være musik
 • Filmen skal være i god kvalitet
 • Hesten skal være synlig i sin helhed med en ramme om sig, så dommerne kan se hvor den er på banen – hele tiden.

Husk at en god film gør det lettere for dommerne at give en korrekt og fair bedømmelse!!!

Filmen sendes til aska.staevne@gmail.com via https://wetransfer.com/. Skriv i emnefeltet ”ASKA onlinestævne”. I beskedfeltet skriver du dit navn, hestens navn og klasse. Når du deltager i stævnet, giver du samtidig tilladelse til at din film må uploades på Youtube af arrangøren og deles på ”ASKA Stævne” Facebook-siden.

Pris ekskl. sporti gebyr
ASKA-medlemmer (incl. licens) kr. 100 pr klasse
Ikke ASKA-medlemmer (excl. licens) kr. 150 pr klasse
NB! Medlemskab i ASKA koster kr. 195.

Tilmelding
Tilmelding er bindende og når man har tilmeldt en film, kan man ikke skifte den ud senere. Der er 100 pladser som tilbydes efter først-til-mølle for ASKA medlemmer indtil d. 5. marts kl 20.00. Herefter åbnes for ikke-medlemmer.

Hver rytter kan tilmelde sig max. to klasser.

Sidste frist for at sende film er lørdag d. 17. april 2021 kl. 20.00.

Har du spørgsmål kan du kontakte: aska.staevne@gmail.com

Det er tilladt at sælge sin plads, men du skal kontakte aska.staevne@gmail.com først, da der kan være venteliste! Får du besked om der ikke er nogen på venteliste kan du efterfølgende frit sælge din plads. Husk at give besked til aska.staevne@gmail.com med navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi ser frem til et anderledes og spændende stævne
ASKA’s stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Online/virtuelt
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil