ASKA Online stævne

Lørdag den 17. april 2021

ASKA holder virtuelt sport D-stævne

Koncept
Et virtuelt stævne hvor den enkelte rytter uploader en film med sit program. Programmet bedømmes ud fra filmen af 3 uddannede dommere efter FEIF Rules and Regulations.

Du optager dit program på en ovalbane eller ridebane. Vi opdeler alle klasser i to dele, hvor der i hver del er en roset til de tre bedst placerede. Del et er for de af jer der vælger at rider på 250 m ovalbane. Del to er for de af jer der måtte vælge at ride på enten 200 m ovalbane/60*20 ridebane/40*20 ridebane.

Vi opfordrer, så vidt muligt, alle til at ride på 250 m ovalbane. Videoer på lige spor vil ikke blive bedømt.

Der rides selvfølgelig under forhold der er i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens retningslinjer for socialt samvær.

Stævnet er et D-stævne og kræver licens.

For ASKA medlemmer:
ASKA køber licens til alle medlemmer, der tilmelder sig dette arrangement. Dvs. hvis du er ASKA medlem kræver dette online stævne ikke at du har licens i forvejen. Du skal blot tilmelde dig (ASKA sørger for licensen).

For øvrige:
Stævnet er et D-stævne og du skal selv købe D-licens for at deltage i dette online stævne. Endagslicens kan købes på SPORTI og koster 160 kr. (NB. Medlemskab i ASKA koster 195 kr.)

Videoerne vil blive uploadet af arrangøren som en playliste på Youtube, hvor alle interesserede kan deltage som virtuelt publikum.

Klasser
Følgende klasser udbydes:

Tølt-klasser

 • T3
 • T4
 • T5
 • T8

Gangartsklasser

 • F2
 • V2
 • V3
 • V5

Der rides naturligvis med kun 1 rytter på banen. I tøltklasserne skal der rides en omgang af hver opgavedel, efter første opgavedel vendes der volte. I gangartsklasserne skal der vises en omgang i hver opgavedel, undtagen skridt hvor der vises ½ omgang og pas i F2, hvor der må vises 3 langsider. Den valgte volte skal holdes under hele programmet.

Alle klasser er åbne for alle, men vi opfordrer til at man tilmelder sig den klasse man ville have tilmeldt sig forårets andre stævner. Hver rytter kan max. tilmelde sig 2 klasser.

Alle deltagere vil få tilsendt dommersedler med delkarakterer og kommentarer til deres program.

Resultaterne offentliggøres løbende på ticker.icetestng.com, og der kåres en top 3 når alle deltagere er bedømt. Top 3 i hver klasse vil få deres program offentliggjort på ”ASKA Stævne” FB siden og de vil få tilsendt en flot roset. Følg gerne ASKA Stævne for nyheder.

Dommere

 • Iben Toftvang (Lokal)
 • Liv Malskær (National)
 • Melanie Schmidt (Lokal)

Krav til filmen

 • Filmen skal være optaget med rolig hånd eller stativ fra midten af banen, så dommerne ikke bliver søsyge når de kigger din video
 • Der må ikke være klippet i filmen
 • Der må ikke være musik
 • Filmen skal være i høj kvalitet, mindst 720p og må ikke være sløret
 • Hesten skal være i midten af billedet hele tiden, så dommerne kan se hvor den er på banen og ekvipagen må ikke være filmet for/bag fra
 • Der må ikke zoomes undervejs

Husk at en god film gør det lettere for dommerne at give en korrekt og fair bedømmelse!!!

Filmen sendes til aska.staevne@gmail.com via wetransfer.com fra d. 5. – 17. april 2021. Skriv ”ASKA onlinestævne” i emnefeltt. I beskedfeltet skriver du dit navn, hestens navn og klasse. Send helst kun en video ad gangen, tak. Når du deltager i stævnet, giver du samtidig tilladelse til at din film må uploades på Youtube af arrangøren og deles på ”ASKA Stævne” Facebook-siden.

Pris ekskl. sporti gebyr
ASKA-medlemmer (incl. licens) kr. 100 pr klasse
Ikke ASKA-medlemmer (excl. licens) kr. 150 pr klasse
NB! Medlemskab i ASKA koster kr. 195.

Tilmelding
Tilmelding er bindende og når man har tilmeldt en film, kan man ikke skifte den ud senere. Der er 100 pladser som tilbydes efter først-til-mølle for ASKA medlemmer indtil d. 5. marts kl 20.00. Herefter åbnes for ikke-medlemmer.

Hver rytter kan tilmelde sig max. to klasser.

Sidste frist for at sende film er lørdag d. 17. april 2021 kl. 20.00.

Har du spørgsmål kan du kontakte: aska.staevne@gmail.com

Det er tilladt at sælge sin plads, men du skal kontakte aska.staevne@gmail.com først, da der kan være venteliste! Får du besked om der ikke er nogen på venteliste kan du efterfølgende frit sælge din plads. Husk at give besked til aska.staevne@gmail.com med navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi ser frem til et anderledes og spændende stævne
ASKA’s stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Online/virtuelt
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil