ASKA: Sport stævnetræning

Mandag den 5. april 2021

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på hvad du og din hest kan ændre frem til stævnesæsonen for at opnå højst mulige karakterer og hvilke evt. større ting der skal arbejdes med på sigt? Hvad er det dommerne kigger efter på ovalbanen? Er din trav for hurtig? Vises din hest bedst på højre eller venstre side?

ASKA har inviteret sportsdommer Annette Kaas til at komme og sætte os lidt ind i hvordan det hele foregår når man rider ind på det ovale spor til sportsstævner. Annette har masser af fifs og erfaringer at dele ud af.

Stævnetræningen henvender sig til alle, som ønsker at ride stævner uanset om der rides 4.5, T7 eller 4.1. Du rider ind på ovalbanen og fortæller Annette hvad du gerne vil vise.. Du rider dit program, herefter evalueres der og du rider igen.

Hver rytter har 25 min med Annette og du må ride i de 25 min, stille spørgsmål eller begge – det er helt op til dig.

Annette Kaas er uddannet national-sportsdommer i Dansk Islandshesteforening og går ind i hendes 15. sæson som dommer. Hun har bl.a. holdt introduktionsdag for nye sportsdommere.

Corona: Der vil blive taget de fornødne forholdsregler, så gældende anbefalinger om afstand og hygiejne overholdes. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse hvis det ikke er muligt at afholde træningen i hht. regeringens retningslinjer.

Dato: 5. april 2021 kl. 9.00 – ca. 15.00

Pris ekskl. sporti gebyr:
ASKA-medlemmer kr. 300

Sted: Ovalsporet, Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Tilmelding er bindende og fordeles efter ”Først til mølle”. Der udbydes kun 10 pladser. Det er tilladt at sælge sin plads. Husk at give besked til aska.pernille.svendsen@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Vi ser frem til en spændende og lærerig dag
Pernille Maj Svendsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Ovalsporet ved Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil