Saga Svendborg: Stutteribesøg på Stald Almindingen

Lørdag den 10. april 2021

42 tilmeldte

Saga Svendborg inviterer til stutteribesøg hos Stald Almindingen.

Vi inviterer til en dag i hestens tegn hos Stald Almindingen på Langeland ved Kristian Tofte Ambo og Dennis Hedebo Johansen.

Kristian og Dennis vil fremvise de seks 1. klasses hingste, som de har til rådighed for bedækning i 2021, samt et par andre spændende heste de har i stalden. Derefter byder Saga Svendborg på sandwich og sodavand og Stutteri Almindingen på kaffe og kage, mens Kristian og Dennis fortæller lidt om deres tanker omkring avl, deres principper omkring tilridning samt udviklingen og træningen af deres stævneheste. Der vil være rabat ved bookning af bedækning ved en af staldens hingste på dagen.

Til sidst går turen ud til de store arealer hvor deres ungheste vokser op, der går cirka 60 heste i alderen 1-4 på omkring 100HA.

Deltagerne kører selv til Stald Almindingen på Langeland. Vi mødes kl. 10.00 og forventer at arrangementet slutter kl. 13.30.

Det koster 125 kr., inkl. Sporti-administrationsgebyr at deltage.
Stutterituren er åben for alle.

Tilmelding på Sporti åbner 5. marts 2021, kl. 20.00.

Der er plads til 50 deltagere. Det til den tid gældende forsamlingsforbud kan medføre, at det kun bliver de 20-25 først tilmeldte, der kan deltage.

Arrangementet gennemføres med 20 deltagere eller flere.

Hvis arrangementet bliver aflyst pga. corona-restriktioner eller for få tilmeldte, så returneres deltagergebyr minus Sporti-administrationsgebyr tilbage. Det gælder også for dem, der ikke måtte være plads til pga. restriktioner. 

Arrangørens kontaktinfo

Saga SvendborgSe arrangørklubben på SPORTI

Saga Svendborg

Mødested/startsted

Stald Almindingen
Almindingen 1
5953 Tranekær
Danmark Vis på kort Navigér hertil